26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Güzel Köylü bu akşam 23.bölümü ile Star Tv'de! Gül Seval'den şüphelenir!

Güzel Köylü bol kahkaha ve eğlencenin yaşanacağı 23.bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz bölümde zorla nikah masasına oturtulan Hilal kabul etmez ve Cemal'in Kamuran'ı masada bıraktığı gibi o da Kemal'i masada bırakır!

26 Kasım 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Güzel Köylü bu akşam 23.bölümü ile Star Tv'de! Gül Seval'den şüphelenir!
Güzel Köylü yeni bölüm ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Geçtğimiz bölümde Hilal ve Kemal'in nişanı kınası ve düğün hazırlıkları ekrana gelmişti. Gül ile Cemal ise Hilal'in isteksizliğine bir çözüm bulmaktaydı.
 
Bu bölümde ise Hilal kabul etmez. Ve hayır diyerek Kemal'i masada yalnız ve tek bırakır. Otalık karışır. Kemal ise Sude'nin gözüne girmeye çalışmaktadıt artık. Yusuf ve Halil yeniden kavga ederler. 
 
Seval ise Niyazi'nin evinde yakalanır. Bu olay Niyazi ve Cemal'in başına dert açmıştır. Sultan Ana iyazi'yi sorguya çeker. Kamuran ise Seval'in Cemal'in sevgilisini olduğunun söyler.
 
Bunu duyan Gül ise inanır ve bunun hesabını sorar. Merak edilen ise Gül, Seval bilmecesini çözebilecek midir.
 
Başrollarinde Gizem Karaca (Gül), Mehmet Ali Nuroğlu (Kaan) ve Berk Cankat (Cemal) 'în oynadığı güzel köylü yeni bölümü ile saat 20.00'da Star Tv ekranlarınde evlerinizi şenlendirmek için gelecek.
 

Oyuncular ve Karakteri

Gizem Karaca (Gül) : 
 
Yaşadığı aksilikler sonucunda kendini Güzelköy'de bulan genç ve güzel bir kadındır. Önceleri inanmasa da, Sultan Ana'nın torunu olduğu ortaya çıkar. Bu arada yavaş yavaş Cemalden hoşlanmaya başlar. Nihal ve Sude isminde iki kardeşi vardır.
 
Berk Cankat (Cemal) : 
 
Hüsnü ve Dudu'nun en büyük çocukları. Yakışıklı ve bir o kadar da akıllıdır. Gül'e ilk görüşte aşık olur. Kamuran ona ilgi gösterse de, ona yüz vermemekte ve arkadaş olarak görmektedir. Kaan'dan pek hoşlanmamaktadır.
 
Mehmet Ali Nuroğlu (Kaan) : 
 
Gül'ün nişanlısıdır. Diş hekimliği yapmaktadır. Gül onunla evlenmek için hazırlıklar yapsa da, o bu fikre pek de sıcak bakmamaktadır. Onu başka bir kadınla gören Gül, nişanı atar ve köye gider. Afrika'ya gitmek için hazırlıklar yapan Kaan, onun Güzelköy'de olduğunu öğrenince hemen oraya gider.Cemal'i sevmez.