25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Hamza Hamzaoğlu imzayı ne zaman atacak? İlk maç ne zaman?

Galatasaray Hamza HAmzaoğlu ile son noktaya geldi. Sabah açıklama yapan teknik adamı Galatasaray yönetimi akşam saatlerinde yaptığı resmi açıklama ile duyurdu. Akıllarda ki sotu ise imza ne zaman atılacak ve ilk hamgi maçta takımın başında olacak.

28 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Hamza Hamzaoğlu imzayı ne zaman atacak? İlk maç ne zaman?
 
 
Galatasaray Cesare Prandelli ile sözleşmeleri fesh etti ve Hamza Hamzaoğlu ile görüşmelere başladı. Teknik adamın yarın oynanacak olan maçta takımın başnda olması beklenmiyor. Fakat Eskişehir maçında takımın başında olması bekleniyor.
 
Görüşmelere başladığını KAP'a bildiren yönetim'in yarın resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Sarı Kırmızılı takımın başında ise yarın ki maçta efsane Kaleci Taffarel olacak. Claudio Taffarel yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, Atatürk Havalimanı'ndan Gaziantep'e hareket etti.
 
Galatasaray Yönetiminden Albayrak, teknik direktörlük için Hamza Hamzaoğlu ile yarın sözleşme imzalayacaklarını vurgulayarak, "İnşallah yarın Gaziantep'te kendisiyle mukavele imzalama şansı bulacağız. Galatasaray'a gelmek için çok büyük fedakarlıklar yaptı. Galatasaray'ın yetiştirdiği evlatlarından birisi. Hem Galatasaray hem de Hamza için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.