27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Hırsızlık zanlıları: Çantadan 1.5 lira çıktı onu da harcadık

Güngören'de takip ettikleri kadın emlakçının aracından 15 bin dolar, 8 bin euro, 5 bin lira para ve 22 bin liralık ziynet eşyasını çaldıkları iddia edilen 3 kişi polis tarafından yakalandı.

CİHAN21 Kasım 2012 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Hırsızlık zanlıları: Çantadan 1.5 lira çıktı onu da harcadık
Zanlılar adliyeye giderken, "Araçtan 1,5 lira çıktı. Onu da harcadık. Altın maltın yoktu. Yalan söylüyor, Allah var yukarıda." diye bağırdı. Zanlılardan ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güngören'deki bir banka şubesi önünde 15 Aralık günü meydana gelen olayda, aracını park eden Ş.G., geri döndüğünde kapının açık olduğunu gördü. Arabasının içini kontrol eden kadın, 65 bin lira değerindeki para ve ziynet eşyalarının çalındığını fark edince polise başvurdu.

Zanlıların yakalanması amacıyla çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Zanlıların kullandığı aracı tespit eden polis, Alaattin Z. (44), Murat M. (31) ile Cem B.'yi (21) gözaltına aldı.

Oto hırsızlık Büro Amirliği'nde sorgulanan Alaattin Z., Murat M. sevk edildikleri mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi. Cem B. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çalındığı söylenen malzemelerden hiçbiri bulunamazken, zanlılar adliyeye sevki sırasında, çantadan 1.5 TL çıktığını, onu da harcadıklarını iddia etti. Zanlıların, "Araçtan 1,5 lira çıktı. Onu da harcadık. Altın maltın yoktu. Yalan söylüyor, Allah var yukarıda." demesi dikkat çekti.