25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İçinde 2 bin 376 lira bulunan çantasını unuttu!

Güven tim ekipleri Adana'da tatile gittiği alışveriş merkezinde, içinde 2 bin 376 lira bulunan çantasını unutan şahsın çantasını bulup kadına teslim etti.

İHA23 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
İçinde 2 bin 376 lira bulunan çantasını unuttu!
Edinilen bilgiye göre olay merkez Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre doktor eşi olan 43 yaşındaki Hatice Helvacı Adana'ya tatile geldi. Helvacı Adana'da akrabasıyla birlikte gezmeye çıktı. Alışveriş merkezine giden Helvacı, burada mağazaları gezip alışveriş yaparken çantasını unutup gitti. Bu arada alışveriş merkezinde görev alan bir kadın bir erkek güven tim ekibi çantayı buldu. Mağazadaki şahıslar çantanın kendilerine ait olup olmadığını sordu ancak kimse sahip çıkmadı. Bunun üzerine polis çantayı açıp içinden kimlik bilgilerinden sahibine uluşmaya çalıştı.
 
Polis uzun uğraşlarından ardından sahibini belirledi. Bu arada Helvacı çantasını kaybettiğini fark edip şok oldu. Nerede kaybettiğini de bilmeyen Helvacı içinde kredi kartları ve 2 bin 376 lira para olduğu için çok üzüldü. Tam ümidi kesmek üzereyken telefonu çaldı. Helvacı telefonu açtığında onu arayan kişi polis olduğunu çantasını kaybedip kaybetmediğini sordu.
 
Helvacı kaybettiğini ve uzun süreden beri aradığını belirtirken polis alışveriş merkezinde olduklarını hemen buraya gelmesini istedi.  Alışveriş merkezine gelen Helvacı'ya polis tutanak karşılığında parayı sayıp teslim etti. Kadın parayı alırken çok mutlu olduğunu söyledi.