18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

İngiliz kadın Türk sevgilisi için 50 kilo verdi ama terk edildi

İngiltere'de yaşayan 40 yaşındaki Karen Reidy aşık olduğu Türk sevgilisi ile evlenmek için 120 kilodan 70 kiloya düştü ama daha sonra aldatıldığını öğrendi.

21 Ekim 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
İngiliz kadın Türk sevgilisi için 50 kilo verdi ama terk edildi

TÜRKİYE'YE TATİL İÇİN GİTTİĞİNDE TANIŞTI

Mirror gazetesinin haberine göre Karen Reidy, kendinden 12 yaş küçük sevgilisi Şakir Candan ile Eylül 2012'de tanıştı. Aynı yıl Mart ayında annesini kaybeden Reidy, yas tuttuğu dönemde sakin bir tatil için Türkiye'yi gitti. Tatilde Şakir Candan ile tanıştı ve arkadaş oldular.

İlişkileri ilerleyince sevgilisi için kilo vermeye çalışan Karen Reidy, yemek yemeyi bıraktı ve egzersiz yapmaya başladı. Karen, ülkesine geri döndüğünde çok fazla para harcamamaya çalışarak Türkiye'ye tekrar gidip Şakir'i görmek için para biriktirdi.

KİLO VERİNCE EVLENME TEKLİFİ ETTİ

Şakir, 50 kilo veren Karen'a evlenme teklif etti. Fakat tüm hayatının Şakir olduğunu itiraf eden kadın, Facebook'ta Şakir'in kendisini aldattığını görünce yıkıldı.

Karen, kalbinin kırıldığını ve kendinin yanına kâr kalan tek şeyin 50 kilo vermiş olması olduğunu söyledi.

KAREN SEVGİLİSİNE BİRÇOK HEDİYE ALIRKEN, ŞAKİR KUPA BARDAĞI ALDI

Sevgilisi için çok fazla masraf çıkardığını belirten Karen Reidy, Şakir için, 'Alışveriş delisiydi ve ona ayakkabılar, kıyafetler, cep telefonu ve bisiklet aldım. Onun bana hediye olarak aldığı tek şey doğum günümde verdiği bir kupa bardağıydı. Geriye dönüp baktığımda tam bir aptal olduğumu görebiliyorum ama aşıktım. Şakir fakir bir aileden geliyordu. Evlenince beraber yaşayıp kazandığımız paraları ortak harcayacaktık. Ona güvenmiştim.' dedi.