19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Irak Türkmen Cephesi'nden Davutoğlu'na kutlama

Irak Türkmen Cephesi, AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu kutladı.

22 Ağustos 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Irak Türkmen Cephesi'nden Davutoğlu'na kutlama

Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi Dr. Hicran Kazancı, Davutoğlu'na gönderdiği kutlama mesajında, "AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlığa aday gösterilmenizden dolayı zatı alinizi en içten dileklerimle kutlarım" ifadesini kullandı.

Hicran Kazancı, Davutoğlu'nun Türk dış politikasına yepyeni bir vizyon kazandıran başarılı çalışmalarının, genel başkanlığı ve başbakanlığı döneminde de devam ederek, Türkiye'yi ve bölgeyi daha parlak yarınlarına taşıyacağına inancının tam olduğunu belirterek, Ahmet Davutoğlu'nun Başbakanlığının, yalnız Türkiye için değil adalet, istikrar ve huzura kavuşmayı arzulayan bölge için de hayırlı olacağını dile getirdi.

Kazancı, mesajında, "Uzun yıllardır başarıyla yürüttüğünüz Dışişleri Bakanlığı göreviniz sırasında Irak Türkmenleri olarak sahsınız sayesinde Türkiye'den gördüğümüz samimi dostluk ve desteğin yeni dönemde artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni görevinizin Türk halkı ve tüm bölgemiz için hayırlı olmasını temenni eder, en derin saygı ve sevgilerimle selamlarım" dedi.