16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

İstedikleri şarkıyı çalmadı, tecavüz ettiler

Afyonkarahisar’da 2007 yılında 3 şahıs, istedikleri parçayı çalmayan yerel radyoyu basarak 2 erkek çalışanı etkisiz hale getirip, ormana kaçırdıkları DJ’ye tecavüz etti.

9 Temmuz 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
İstedikleri şarkıyı çalmadı, tecavüz ettiler
8 yıl hapis cezasına çarptırılan zanlılardan Ö.Ç., Tekirdağ’da sahte kimlikle yakalandı. Edinilen bilgiye göre olay, 2007 yılında Afyonkarahisar’da meydana geldi. Ö.Ç. (20), M.A. (25) ve İ.G. (26), Afyonkarahisar’da yayın yapan bir yerel radyondan telefonla bir şarkı istedi. İsteklerinin çalınmaması üzerine radyoyu basan 3 şahıs, 2 erkek çalışanı bıçakla etkisiz hale getirerek, sandalyeye bağladı. Radyonun bayan DJ’yi N.D.’yi otomobille kaçıran 3 şahıs, N.D.’ye ormanlık alanda tecavüz etti. N.D.’nin cep telefonu ve paralarını da gasp eden 3 zanlı, olaydan sonra kaçarak izlerini kaybettirdi.

Firardaki 3 kişi, Afyonkarahisar 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılandı. Mahkeme Ö.Ç.’yi 28 yıl, M.A. ve İ.G.’yi ise 41’er yıl hapse mahkum etti. M.A. cezası kesinleştikten kısa bir süre sonra polis tarafından yakalanarak, cezaevine konuldu. Ö.Ç.’nin Tekirdağ’da olduğu bilgisini alan asayiş şube infaz büro amirliği dedektifleri, şahsı yakalamak için çalışma başlattı. A.K. adına düzenlenen kimlikle bir iş yerinde çalıştığı bilgisini alan polis ekipleri, iş yerine baskın düzenledi. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülen Ö.Ç., ifade vermeyerek susma hakkını kullandı. Ö.Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.Hakkında 41 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan İ.G.’yi ise arama çalışmaları devam ediyor.