20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

'Kızımı taciz ettin' dedi, dayısını öldürdü !

ZONGULDAK'ın Kilimli Beldesi'nde oturan TIR şoförü 41 yaşındaki Sami C., kızı 13 yaşındaki S.C.'ye tacizde bulunduğunu iddia ettiği dayısı 54 yaşındaki Nurettin G.'yi bıçaklayarak öldürdü.

DHA9 Eylül 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
'Kızımı taciz ettin' dedi, dayısını öldürdü !
Olay, dün akşam saatlerinde Sami C.'nin evinde meydana geldi. Ortaokul öğrencisi S.C., iddiaya göre dün annesi G.C.'ye, Nurettin G.'nin kendisine bir süredir tacizde bulunduğunu söyledi. G.C.'nin durumu anlattığı eşi Sami C., akşam konuşmak için Nurettin G.'yi evine çağırdı. Oğlu Emrah G. ile eve gelen Nurettin G. ve Sami C. arasında tartışma çıktı. Sami C., iddiaya göre Emrah G.'nin kurusıkı tabancasını çıkarması üzerine, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla Nurettin G.'yi bıçakladı.


Ağır yaralanan Nurettin G., yakınları tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Nurettin G., yapılan müdahaleye rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti.


Sami C. ve ölen Nurettin G.'nin oğlu Emrah G., olayın ardından polis tarafından gözaltına alındı. Sami C. ifadesinde, Nurettin G.'yi kızıyla ilgili konuyu konuşmak için evine çağırdığını belirterek, "Kızımı taciz edip etmediğini sordum. Bana çıkıştı ve kavga ettik. Bu sırada oğlu tabanca çıkardı. Gerçek silah sandım. Ben de elime ekmek bıçağını aldım. Gerisini hatırlamıyorum" dedi. Sami C., ifadesinin ardından polis yeleği giydirilerek geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Emrah G. ise polisteki ifadesinden sonra serbest bırakıldı.


Polis, olayla ilgili Sami C.'nin kızı S.C.'nin de ifadesine başvurdu. S.C.'nin, Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki ifadesinde, dayısının kendisine bir süredir tacizde bulunduğunu iddia ettiği belirtildi.