19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kumbaralar doluyor, çocukların yüzü gülüyor

Maltepe'de paylaşım noktalarındaki kitap ve oyuncak kumbaralarında toplanan kitap ve oyuncakları, Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan çocuklara ulaştırıyor.

30 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Kumbaralar doluyor, çocukların yüzü gülüyor

Maltepe’de Feyzullah Mahallesi Barış Manço Parkı, Küçükyalı Mahallesi Adnan Kahveci Parkı ve Başıbüyük Mahallesi Narcity’de bulunan kumbaralarda toplanan kitap ve oyuncaklar şu ana kadar; Maltepe’deki Umut Treni Derneği’ne, Diyarbakır Hazro’daki Yazgı Ortaokulu’na, Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri aracılığıyla Trabzon Tonya’da bulunan Feride Ahmet Şener Ortaokulu’na, Marmara Üniversitesi Güneşin Çocuklarına Yardım Kulübü aracılığıyla Kastamonu Safranbolu’da bulunan Ovacuma İlköğretim Okulu’na, Maltepe Fenerbahçeliler Derneği aracılığıyla Soma’ya gönderildi.

Son olarak Şırnak Cizre’de bulunan Ahmet El Ceziri Ortaokulu’na kitap ve oyuncak gönderdiklerini kaydeden Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Arslan, "Çocuklarımız yarınlarımızın umudu. Onların yaşamlarına, eğitimlerine küçük de olsa katkı sunabilmek, yardımcı olabilmek için böyle bir çalışma başlattık. Kumbaralarımızda toplanan kitap ve oyuncakları, ülkemizin dört bir yanında ihtiyacı olan çocuklarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz" dedi. Arslan, tüm Maltepelilerden bu kampanyaya katkı sunmak için kullanmadıkları kitap ve oyuncakları paylaşım noktalarında bulunan kumbaralara bırakmalarını istedi.