26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusuna intihar şoku!

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen karakterlerinden Zülfükar Ağayı canlandıran usta oyuncu Halil İbrahim Kalaycıoğlu’nın ağabeyi intihar etti.

4 Ocak 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kurtlar Vadisi Pusu oyuncusuna intihar şoku!
Malatya Merkez İnönü Mahallesi Kömür Tevzi yolu üzerinde bulunan Genç Doğanlar sitesinde yaşayan 57 Yaşındaki Bayram Kalaycıoğlu, eşine çarşıya çıkıyorum diyerek evden ayrıldı. Bir süre sonra çatı katına çıkan kapıcı Bayram Kalaycığoğlu’nun cansız bedeni ile karşılaştı. Durumun güvenlik güçlerine bildirilmesiyle kısa sürede olay yerine gelen ekipler Kalaycıoğlu’nun öldüğünü belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemede Bayram Kalaycıoğlu’nun intihar etmeden önce not bıraktığı ve ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını yazdığı öğrenildi. Nöbetçi savcının olay yerinde inceleme yapmasının ardından Bayram Kalaycıoğlu’nun cesedi otopsi için Malatya Adli Tıp Morguna Kaldırıldı.

Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan Halil İbrahim Kalaycıoğlu’nun ağabeyi olan Bayram Kalaycıoğlu’nun son günlerde moralinin bozuk olduğu öğrenilildi. DSİ’de güvenlik görevlisi olarak çalışan Kalaycıoğlu’nun yılbaşı günü izne ayrıldığı ve 14 Ocak’a kadar izinli olduğu öğrenildi. Emeklilik için evraklarını kuruma veren Kalaycıoğlu’nun izin dönüşü emekliye ayrılacağı belirtildi.