26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Mavi kapaklar minik Bedirhan'a umut oldu

Bodrum'daki bir otelin personeli ve otelde kalan turistler topladıkları 10 binin üzerindeki mavi kapağı, tekerlekli sandalye alınması için bedensel engelli Bedirhan Altan'ın eğitim gördüğü okula verdi.

15 Ekim 2012 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Mavi kapaklar minik Bedirhan'a umut oldu
İçmeler mevkisindeki Forever Otel Müdürü İbrahim Tarım, gazetecilere yaptığı açıklamada, otel personeli ile otelde kalan turistlerin yaklaşık 2 yılda 10 binin üzerinde mavi kapak topladığını söyledi.

Bu kapakları Amiral Turgutreis İlköğretim Okulu'nun ana sınıfında eğitim gören 6 yaşındaki bedensel engelli Bedirhan Altan'a tekerlekli sandalye alınması için okul yetkililerine teslim ettiklerini belirten Tarım, 'İnşallah topladığımız kapaklarla bu kardeşimize bir tekerlekli sandalye alınacak. Bundan sonra okuluna daha rahat bir şekilde gidip gelebilecek' dedi.

Hollandalı turist Mariska Kuiper ise engelliler için kapak toplandığını öğrenince su içtikleri pet şişelerin kapaklarını biriktirdiğini ve kampanyaya katıldığını kaydetti. Bodrum'daki bir otelin personeli ve otelde kalan turistler topladıkları 10 binin üzerindeki mavi kapağı, tekerlekli sandalye alınması için bedensel engelli Bedirhan Altan'ın eğitim gördüğü okula verdi. İçmeler mevkisindeki Forever Otel Müdürü İbrahim Tarım, gazetecilere yaptığı açıklamada, otel personeli ile otelde kalan turistlerin yaklaşık 2 yılda 10 binin üzerinde mavi kapak topladığını söyledi. Bu kapakları Amiral Turgutreis İlköğretim Okulu'nun ana sınıfında eğitim gören 6 yaşındaki bedensel engelli Bedirhan Altan'a tekerlekli sandalye alınması için okul yetkililerine teslim ettiklerini belirten Tarım, 'İnşallah topladığımız kapaklarla bu kardeşimize bir tekerlekli sandalye alınacak. Bundan sonra okuluna daha rahat bir şekilde gidip gelebilecek' dedi. Hollandalı turist Mariska Kuiper ise engelliler için kapak toplandığını öğrenince su içtikleri pet şişelerin kapaklarını biriktirdiğini ve kampanyaya katıldığını kaydetti.