24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Medcezir 49.bölümde Kenan Yaman'ı derinden yaralar!

Medcezir bu hafta 49.bölümü ile ekralara gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta kayıp saat pelşinden koşan Yaman ve Mira'nın bu hafta yaşayacakları ise merak konusu olmuştur!

21 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Medcezir 49.bölümde Kenan Yaman'ı derinden yaralar!
Medcezir yeni bölümü ile Star Tv ekranlarında olacaktır. Geçtiğimiz hafta müzayede dekayıp olan saat filmin son sahnesinde Yaman tarafından buşunmuştu. Yaman ise olayı Kenan'ın yaptığını öğrenir bu ise onu derinden etkilemiştir. 
 
Yaşanılan bu olay tekrardan Yaman'ın yeniden olayları hatırlamasına neden olur! Artık Yaman'ın gerçeklerle yüzleşme vakti gelmiştir. Yaşanılan bu olay Yaman için bir adımdır. Ama Mira hala kırgın ve yaralıdır
 
Mert ise söylediği şarkıyla açık arttırmayı kazanmıştır. Fakat kimin onu yemeğe çıkartacağını bilemez. Eylül ise uzakta olması Mert'i daha da heycanlandırır. Eylül ise bu olayda Mert'i kıskanır.
 
Sedef, Mira ile dertleştikten sonra umutsuzluğa düşen Yaman’ı tekrar umutlandırır. Yaman “pes etmemelidir”, “vazgeçmemelidir” ve yapmayı düşündüklerini “ertelememelidir”. Bu cesaretlendirmeyle Yaman, Mira’ya sözle dile getiremediklerini dile getirecek başka bir yol bulur.
 
Öte yandan Deniz’le yaşadığı yakınlaşma Selim için aynı zamanda geçmişe bir veda anlamına gelir. Deniz’in bambaşka bir heyecan içinde olduğunu fark eden Selim onun hislerine ayak uydurmak için elinden geleni yapar.
 
Yaman geçmişinin Mira’yla arasına girmemesi için artık daha da kararlıdır. Mira’ya kendini affettirmek için çok özel bir sürpriz hazırlar ve Mira’ya doğru cesur bir adım atar.
 
Medcezir 49.yeni bölümü ile bu akşam saat 20.30'da Star tv ekranlarında olacaktır!