26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Meral Akşener'den nikahta restleşme espirisi

İSTANBUL Barosu avukatlarından Aydan Bozok ile ekonomist Burak Bölükbaşı, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenen törenle evlendi. Düğünde TBMM Başkanvekili ve MHP Milletvekili Meral Akşener, damadın şahitliğini yaptı, esprileriyle törene katılanları gülümsetti.

DHA9 Eylül 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Meral Akşener'den nikahta restleşme espirisi
Bodrum İlçesi Gündoğan Beldesi'ndeki Küba Beach'te, Rezzan ve Enis Bölükbaşı çiftinin oğulları ekonomist Burak Bölükbaşı ile İstanbul Barosu avukatlarından Aydan Bozok, düzenlenen törenle evlendi. Düğüne, çiftin yakınları ve arkadaşları katıldı. Tören alanına tekneyle gelen çiftin nikahı iskelede kıyıldı. Bodrum Belediyesi Evlendirme Memuru Sibel Kayhan'ın kıydığı nikahta, damadın şahitliğini, baba Enis Bölükbaşı'nın kuzeni olan TBMM Başkanvekili Meral Akşener, Osman Kavala ve İdris Bölükbaşı yaptı. Gelinin şahitliğini ise İbrahim Zorlular ve Bifter Yabanlı üstlendi.


AKŞENER: GELİN BENİMLE RESTLEŞİYOR


Nikah kıyıldıktan sonra memur Kayhan, evlilik cüzdanını Meral Akşener'in vermesini istedi. Akşener, öncelikle çifte mutluluklar dileyip "Üç kuzen olarak damadın şahitliğini yapıyoruz. Ben de damadın babasının anne tarafından kuzeniyim. Bu durumda politikacı bir görümceniz oldu" dedi. Gelin Aydan Bozok'un "Avukat gelininiz oldu" demesi üzerine, "Gelin benimle restleşiyor" diyerek espri yapan Akşener, "Keşke daha önce evlenseydiniz. Bugüne kadar 156 bin lira tazminat ödemezdim" dedi. Evlilik cüzdanını gelinin şahidi Bifter Yabanlı ile birlikte veren Akşener, esprilerine devam etti. Akşener, nikah cüzdanını verdiği için çok mutlu olacaklarını belirtip, "Çünkü ben evliliğimde çok mutlu oldum. Muhterem eşim burada, adam mutlu mu onu bilmiyorum. Ama ben mutluyum" diye konuştu. Daha sonra geline, damadın ayağına basması için uyarıda bulunduğunu hatırlartan Akşener, "Damadın ayağına benim uyarımla bastı. Demek ki görümcesi ile iyi anlaşacak o kesin" dedi.
Nikahın ardından Bölükbaşı çifti ilk danslarını yaptı. Danstan sonra davetliler düzenlenen yemekte canlı müzik eşliğinde gece boyunca eğlendi.