23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Metin Feyzioğlu, rehinelerin kurtarılmasını hazmedemedi

AK Parti hükümeti yine ulusalcılara yaranamadı. 49 rehinenin serbest bırakılmasını hazmedemeyen malum çevre, akıl almaz açıklamalarla yaşanan sevindirici olayı gölgelemeye çalışıyor.

20 Eylül 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Metin Feyzioğlu, rehinelerin kurtarılmasını hazmedemedi
Danıştay'ın 146. kuruluş yıldönümünde dönemin Başbakanı Erdoğan'a yaptığı saygısızlıkla gündeme gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu bir skandala daha imza attı. AK Parti ne yapsa bir türlü beğenemeyen ulusalcılar, bugün bir kez daha hasetinden çatladı. IŞİD'in Musul'da kaçırdığı 49 konsolosluk personelimizin kurtarılmasını bir türlü hazmedemeyen malum çevre yine AK Parti'yi hedef aldı. Dün 49 personelimizin rehin alınmasına tepki gösteren zihniyet, bugün de kurtarılmalarını eleştirmeye başladı. TBB Başkanı Feyzioğlu bugün skandal denilebilecek bir açıklama yaparak, "Bu olayın sorumluları, bugün gurur tablosu sergileyemez" dedi. 
 
İŞTE FEYZİOĞLU'NUN O AÇIKLAMALARI:
 
TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, IŞİD'in Musul'da rehin aldığı Türk Konsolosluğu çalışanlarının serbest bırakılmasıyla ilgili soruyu yanıtladı. Fevzioğlu, rehinelerin kurtarılmasına sevindiklerini ancak konsolosluğun işgal edileceğinden önceden haberi olduğu halde gereğini yapmayan Dışişleri Bakanlığı'nın bu olaydan sorumlu olduğunu öne sürdü. 
Feyzioğlu, "Bu sorumluluğun sahipleri bu olayın ihmalle buraya gelmesinin sorumluları bugün çıkıp rehinelerimiz kurtarıldı diye bir gurur tablosu sergileyemez" dedi.