16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Milletvekili Uğur Aydemir, Şehit Madencilerin 52’sine Katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Manisa Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Uğur Aydemir, şehit madencilerin 52’sine katıldı.

İZMİR/STAR31 Temmuz 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Milletvekili Uğur Aydemir, Şehit Madencilerin 52’sine Katıldı

13 Mayıs 2014 günü Soma’da özel bir maden işletmesinde yaşanan facia sonunda hayatını kaybeden Akhisar’ın Dağdere Mahallesinde bulunan evli ve 2 çocuk babası Osman Fındık (30), Evli ve 2 çocuk babası Halil Ergöz (35) ve evli 2 çocuk babası Kenan Akdeniz için 52’si düzenlendi. Şehit Madencilerin ailelerinin yanında olan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ayrıca mahalle halkın ile bayramlaştı.

Madencilere ve ailelerine devletin sahip çıktığını dile getiren Aydemir; “Bildiğiniz gibi 13 Mayıs 2014 de Soma ilçemizde ülke tarihimizin en büyük maden kazasını yaşadık. Bu kazada 301 madencimizi şehit verdik. Geride yüzlerce yetim ve dul bırakan madencilerimizin emanetlerine devletimiz her zamanki sahip çıktı ve çıkmaya da devam edecektir. Bizlerde okutulan Kur’an-ı kerim tilavetleri ile ve dualarımızla madencilerimizin geride bıraktığı aile efradının acılarını azaltmak adına yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.