26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Okul müdürünü öğrenci velisi darp etti

Okulda kavga eden çocukları polise ihbar eden okul müdürü, öğrenci velisi tarafından darp edildi.

22 Kasım 2012 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Okul müdürünü öğrenci velisi darp etti
Kırşehir Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Yıldır, okulda kavga eden çocukların ifadelerin alınması için çocuk şube ekiplerine haber verdi. Çocuğunun ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğünü duyan velinin, okula gelerek müdüre hakaret ettiği ve darp ettiği iddia edildi.

Kırşehir'de meydana gelen olayda okul sınırları içinde kavga eden 2 ilköğretim öğrencisi kontrol altına alınamayınca polise ihbar edildi. Polis ekipleri olay yerine gelip kavgaya karışan gençleri ifadelerini almak için çocuk şubeye götürdü. Çocuğunun gözaltına alındığını duyan veli, karakola gideceğine Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Yıldır'ın odasına gitti. İddiaya göre, müdüre hakaret eden öğrenci velisi, Yıldır'ı makamında darp edip okuldan ayrıldı.

Olayla ilgili bilgi almak için karakola giden Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, "Okul müdürümüz Süleyman Yıldır elim bir saldırıya uğramıştır. Kendisine öncelikle geçmiş olsun diyoruz. Olayı şiddetle kınıyoruz. Okul kapandıktan sonra müdürümüzün makamına gelen bir veli, 'çocuğuma neden müdahale edildi' diye darp ediyor. Okulumuzun velisi olan şahsın tam kim olduğunu bilmiyoruz, ama kamera görüntülerinden tespit edilecek ve gerekli cezayı görecektir." açıklamasında bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.