27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Otomobil sulama kanalına uçtu: 2 ölü

Adana'da içerisinde 7 kişinin bulunduğu otomobil sulama kanalına uçtu. Kazada 2 kişi öldü.

8 Eylül 2012 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Otomobil sulama kanalına uçtu: 2 ölü
Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Kanal Kıyıboyu Caddesi'nde plakası belirlenemeyen bir araç, İbrahim Halil Uğur'un (31) kullandığı 01 DS 952 plakalı otomobile arkadan çarptı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına uçtu.

Kaza yerine gelen polis ekipleri, otomobilin üzerine çıkanları can simitleri ile kurtarmaya çalıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı ile su altı polisi sevk edildi.

Çevredeki vatandaşların da katıldığı, yaklaşık yarım saat süren kurtarma çalışmalarının ardından otomobildeki 5 kişi sudan çıkarıldı.

Otomobilde sıkışan Yasemin Dağlı (40) itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kanal kenarına çekilen araç içerisinden çıkartılarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadın yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dört yaşındaki Yaren Aksa ise olay yerinden yaklaşık 2 kilometre uzakta vatandaşlar tarafından bulunarak, sudan çıkartıldı. Ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan küçük kız hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.