27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Paralel yapının SGK’da baskısı sürüyor

Paralel yapının en fazla örgütlendiği kurumlardan birisi olan SGK’da paralel yapıya yakın kişilerin bürokratlar üzerindeki baskıları devam ediyor.

30 Eylül 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Paralel yapının SGK’da baskısı sürüyor

Bugüne kadar bir çok kurumda tehdit, şantaj, iftira, disiplin cezasıyla sicil bozma ve karalama yöntemleriyle bürokraside kendilerine yakın kişileri iş başına getiren, paralel yapıya uzak duran veya taleplerini yerine getirmeyen bürokratlara ise tezvirat kampanyaları ile görevden el çektirmeye çalışan Paralel’lerin hedefinde SGK Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca var.

SGK’da müfettişlik, başmüfettişlik, İl müdürlüğü, Başkan yardımcılığı gibi bir çok önemli görevde başarılı hizmetlerde bulunan Mustafa Kuruca’nın varlığından rahatsız olan ve istedikleri gibi atama-yönlendirme-iş takibi yapamayan paralel yapı Mustafa Kuruca’yı görevden aldırmak için düğmeye bastı.

Bu planlarını harekete geçirmek için de her zaman yapılan karalama-iftira ve görevden aldırmaya çalışıyor. Amaç paralel yapıya yakın kripto paralelcileri iş başına getirmek ve örgütün en önemli gelir kaynağı olan SGK’da yeniden etkin olmak.