26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Paramparça dizisi bu akşam yine reyting rekoru için geliyor!

Star tv ekranlarının beğenilen dizilerinden Paramparça yayınlandığı günlerde ilk sırada olma başarısını geçmiş ve Karadayı gibi önemli bir diziyi koltuğundan etmişti. Bu akşam ise Paramparça çok konuşulacak bir bölümle geliyor.

22 Aralık 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Paramparça dizisi bu akşam yine reyting rekoru için geliyor!
Başrollerinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan'ın olduğu dizi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Star tv ekranlarında 4.bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide ilk 3 bölüm reyting listelerinin ilk sırada olma başarısını göstermişti. 
 
Dizide bu akşam yine yer yerinden oynayacak ve Paramparça çok konuşulacak bir bölümle ekranlarda olacak.
 
 
 
 
 
NELER YAŞANACAK?
 
Dilara’nın hiç kimseye haber vermeden Hazal’ı okuldan alıp alışverişe götürmesi Gülseren’i çileden çıkarır. Dilara’ya hesap sormak için Gürpınar Ailesi’nin kapısına dayanan Gülseren, Cihan dahil herkese meydan okur. 
 
Son yaşananların ardından sabrı iyice taşan Cihan, Dilara ile boşanmak için harekete geçer. Cihan bunun için her türlü bedeli ödemeye hazırdır. Fakat bu, düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Bir an önce Gürpınar Ailesi’nin yanına gitmeye kararlı olan Hazal ise herkesin yüreğini ağzına getirecek bir oyun oynar.