19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Samsung Galaxy S6 özellikleri belli olmaya devam ediyor! Kod adı belirlendi!

Samsung Firmasının yaptığı açıklamaya göre S6 yakında bizlerle. Sektörde Apple ile yarışan Samsung dan S6'yı görebiliriz. Cihazın tanıtım yeri olarak CES belirlense de özellikleri medyaya sızmaya devam ediyor. İşte karşısında Samsung Galaxy S6...

19 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Samsung Galaxy S6 özellikleri belli olmaya devam ediyor! Kod adı belirlendi!
 
 
Samsung'un pazar payını kaybetmemesi için S6'nın çıkış tarihinin yakın olduğunu düşünüyoruz. Samsung takipçilerinin düşüncelerine göre mart ayından düzenlenecek olan MWC fuarından sergilenmesini beklemiyorlar. Onlara göre Samsung Firması Galaxy Serisinin en yeni modeli olan S6'yı CES fuarında sergileyecek.
 
2015'in Ocak ayında gerçekleşecek olan CES 2015 fuarına herkes gözelerini dikmiş bekliyor. Fuarda açıklanacak olan S6 yenilikleri ne acaba herkes bunu bekliyor.
 
KOD NUMARASI BELİRLENDİ
 
Samsung’un 2015 model amiral gemisi Galaxy S6’yı tanıtma zamanı yaklaştıkça sızıntı bilgiler yoğunlaşmaya başladı. Galaxy S6, Samsung Project Zero olarak bilinen bir proje ile hazırlanıyor. Ayrıca şimdiye kadar sızan bilgilere göre cihaz, SM-G920F model numarasına sahip. 
 
Güney Kore devi cihazların gelişimi için genellikle Hindistan’a gönderiyor ve bu ülkede, Samsung’un geniş Ar-Ge tesisleri bulunuyor. Samsung’ın yine araştırma ve geliştirme amaçlı Hindistan'a bir SM-G920Fkod adlı telefon gönderdiği söyleniyor. Cihaz bir ithalat / ihracat izleme web sitesi olan Zauba üzerinde yakalandı.
 
 
ÖZELLİKLER BELLİ OLMAYA DEVAM EDİYOR
 
Samsung hayranlarının cihazdaki yeni bekletileri yani Samsung Galaxy serisinin en yenisi olacak olan Samsung Galaxy S6 için özellikler şu şekilde ;
 
Exynos 7420 8 Çekirdek İşlemci,
5.5 İnç QHD Ekren (1440 x 2560 Px),
3 GB RAM ve 32 GB Dahili Hafıza
20 Megapiksel Arka Kamera,
5 Megapiksel Ön Kamera