27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Seda Sayan'ın programı için RTÜK’e şikayet yağıyor

İki eşini öldüren kişinin programda konuk olarak ağırlanmasına izleyicilerden RTÜK’e şikayet yağıyor!

3 Eylül 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Şikayetvar’ın haberine göre: İki karısını öldürdükten sonra evlilik programına çıkıp kendine eş arayan Sefer Çalınak, Flash TV’de yaşadıklarını anlattıktan sonra canlı yayından kovulmuştu. Seda Sayan’ın Çalınak’ı programa konuk etmesi üzerine izleyicilerden şikayet yağdı. Program esnasında Seda Sayan’ın “Peki erkek karısını neden öldürür?” ve “Bu kadar güler yüzlü bir katil gördünüz mü” demesi de büyük tepki çekti. İzleyiciler program için ceza verilmesi konusunda RTÜK’e çağrıda bulurken ekranlarda cinayetleri meşrulaştıranlara da engel olunması gerektiğini aktardı.
 
“Reyting uğruna yapılıyor böyle bilinçlendirme olmaz”
 
“Bilinçlendirmek için herkes görsün katil olduğunu tanısın diye ekranlara çıkardıklarını söylüyorlar bunlara inanmıyoruz reyting uğruna kadınlarımıza yapılan zulmü ayaklar altına almalarına müsaade etmiyoruz. RTÜK lütfen gereğini yapsın ve bir kere daha ekranlarda görmek zorunda kalmayalım”
 
"Güler yüzlü katil de oldu"
 
“Öldürülen kendi yakınları olsaydı bu kadar iyi gözle bakabilir miydi acaba? Neden bu ülke bu günlere geldi anlamıyorum. Bu kadar mı duyarsızlaştık biz? Yazık çok yazık…”
 
“RTÜK gereğini yapsın lütfen!”
 
“Programa konuk olarak ağırlıyorlar meşhur olmak isteyenlere yöntemlere ne kadar güzel anlatıyorlar, öldür karını kızı baş köşede otur ne güzel bir memleket… RTÜK lütfen gereğini yap, cezalandırın ve sonu gelsin”
 
“Güvendiğimiz birkaç isim kalmıştı onlar da programlarında bunları yaptı ne desem boş, ceza verilmesini istiyorum ve tekrar ekranlar görmemek adına gerekli düzenlemenin yapılmasını RTÜK’ten talep ediyorum”