16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Serdar Ortaç'ın ikizi fena kızdırdı! Eşi ile iddia da bulundu!

Dün akşam TV8 ekranlarında Eser Yenerler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunduğu 3 Adam programının konuğu Serdar Ortaç oldu. Programa konuk olan Ortaç'ın ikizi ise ünlü şarkıcıyı kıskançlık krizine soktu.

30 Kasım 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Serdar Ortaç'ın ikizi fena kızdırdı! Eşi ile iddia da bulundu!
 
 
Serdar Ortaç kıskançlık krizine girdi. 
 
Ünlü şarkıcı dün akşam TV8 ekranlarında yayınlanan Eser Yenerler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın sunduğu 3 Adam programının konuğu oldu. Programda herşey keyifli geçiyordu. Programa dahil olan Ortaç'a ikizliği ile şaşırtan kişinin iddiaları ise ortalığı karıştırdı.
 
Serdar Ortaç ikizinin şok açıklamalarıyla kıskançlık krizine girdi ve canlıyayında çok ilginç anlar yaşandı. Otaç'ın eşi Chloe Loughnan ile ilgili iddialarda bulunan ikiz Eser Yenenler'in 'bu benzerlikle unutamadığınız bir olay geldi mi başınıza' sorusuna cevap verdi.
 
Soruya cevabı 'Serdar beyin eşiyle bir anımız oldu. Bir kulüpte beni Serdar bey sanıp neredesin, neden geç kaldın diye' şeklinde olunca ünlü şarkıcı duyan Serdar Ortaç kıskançlık krizine girerek 'Bana benziyorsun diye eşim nasıl seni ben sanar, salıyorsun. Eğer bu kız bunu düşünerek benle evlendiyse yandık demektir' diye tepki gösterdi. 
 
Bu sözler üzerine programda kısa süreli bir gerginlik yaşandı.