25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sırrı Süreyya Önder yaralandı

Taksim Meydanı'nda oturma eylemi yapan gruplara yapılan son müdahalede BDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder de yaralandı ve sedyeyle hastaneye kaldırıldı. Olayların sürdüğü Taksim'de Taksim Metro İstasyonu'na girişlerin de kapatıldığı öğrenildi.

31 Mayıs 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Sırrı Süreyya Önder  yaralandı
Taksim Gezi Parkı'nda 4 gündür eylem yapan İstanbullulara bugün sabaha karşı başlayan polis müdahaleleri aralıklarla devam ediyor. Taksim Meydanı'nda oturma eylemi yapan gruplara yapılan son müdahalede BDP İstanbul milletvekili Sırrı Süreyya Önder de yaralandı ve sedyeyle hastaneye kaldırıldı.

Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'in polisin kullandığı gaz bombası kartuşuyla omzundan vurulduğu öğrenildi. Bu bilgiyi BDP Mersin milletvekili Ertuğrul Kürkçü de Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.

MÜDAHALELER ARA SOKAKLARDA DA DEVAM ETTİ

Taksim Gezi Parkı'nın yıkılmasını engellemek için eylem yapan göstericilerin polisin müdahalesi İstiklal Caddesi ve ara sokaklarda da devam etti.

Polis, eylemcileri meydandan uzaklaştırmak için biber gazı attı, tazyikli su sıktı. Ara sokaklara kaçan göstericiler ise polis bariyerlerini caddeye koydu. Bölgedeki gerginlik sürüyor.