19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

Son dakika!.. Pamir'den acı haber

Sarıyer Zekeriyaköy'deki evinden çıkan ve bir daha haber alınamayan 3.5 yaşındaki Pamir, komşu evin havuzunda ölü bulundu. Pamir'in ölüm haberinin duyulmasıyla ailesi feryat etti. Cesedin başına gelen babaanne, torununa son kez sarılarak gözyaşı döktü. Pamir'in bir yakını ise ayın havuzda dün de arama yapıldığına dikkat çekerek, 'Bu çocuk sonradan atılmış buraya' iddiasında bulundu.

5 Nisan 2014 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Son dakika!.. Pamir'den acı haber
Dün sabah 3,5 yaşındaki Pamir, ailesi uyandığında evde yoktu. Jandarma, itfaiye ve AKUT ekipleri seferber oldu, Pamir'in önce evin sonra bahçenin kapısından çıkıp kaybolduğu ihtimali üzerine aramalar başlatıldı. Küçük çocuğun kaybolduğu haberi kısa sürede sosyal medyada duyuldu, İstanbul ayağa kalktı. Gece boyu devam eden çalışmalar sabah kahvaltısı için verilen molanın ardından yeniden başladı.Saat 14:45'te kötü haber geldi. Küçük Pamir yan villanın havuzunda ölü olarak bulundu.

VALİ MUTLU'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Vali Mutlu, twitter hesabından yayımladığı mesajında, "Sevgili Pamir'i maalesef bir evin havuzunda ölü olarak bulduk. Acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hiçbir aileye evlat acısı yaşatmasın" ifadelerine yer verdi.

HAVUZUN İÇİ, DİBİ DÜN FARKLI ARAÇLARLA ARANMIŞ

Mutlu Twitter hesabından yaprığı açıklamada, "Rahmetli Pamir'in bulunduğu havuzun içi, dibi dün farklı araçlarla aranmış, bugünkü 2. kontrolde dalgıçlar yavrumuzu havuz dibinde bulmuştur" yazdı.

ACILI BABA ŞÖYLE SESLENMİŞTİ
Minik Pamir'in cesedine ulaşılmadan kısa süre önce baba Serdar Dikdik Zekeriyaköylülere şu sözlerle seslenmişti:

"Çocuğun üzerinde tulum var. Ayakkabısı bile yok. Aramaları ormanlık alan yerine mahalle içinde yoğunlaştırın. Pamir akşam 19.00 gibi uyur. Şimdi gündüz. Ayaklandı. Kesin buralarda dolaşacak. Zekeriyaköylüler bu çocuk kesin bir bahçeye girdi. Evi kapalı olanlar varsa bir içeri seslenin. Hareketli çocuk sese gelir. Emlakçılar boş evleri bir kontrol edin. Eve girmiş kapı kapanmış olabilir. Herkes mahallesine baksın. Bu çocuk buralarda bir yerde çıkacak. Çocuk ağlamayı bilmiyor. Çocukta kırmızı tulum var. Casper hayalet gibi dolaşıyor. Kesin buralardan çıkacak."

DÜN SABAH KAYBOLMUŞTU
Pamir Dikdik anne ve babası uyuduğu sırada Zekeriyaköy'deki evinde dün sabah çıkmış ve bir daha bulunamamıştı.

Jandarma komando birlikleri, AKUT, itfaiye ve sosyal medya üzerinden biraraya gelen vatandaşlar arama çalışmalarına katılıyordu.





*