24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

SSK - SGK Prim Sorgulama ve Hizmet Dökümü Öğrenme! Sorgulama ve SGK'da Yepyeni Bir Uygulama

Ssk sorgulama ile sgk işe giriş tarihinizi öğrenebilirsiniz. Sgk işe giriş tarihi sorgulama işlemleri şifresiz olarak tc kimlik numarası kullanılarak yapılabilen oldukça basit bir işlemdir. Sgk sorgulama ve ssk sorgulama dahilinde primlerinizin ne zaman ödemeye başlandığını öğrenmeniz mümkündür.

22 Aralık 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
SSK - SGK Prim Sorgulama ve Hizmet Dökümü Öğrenme! Sorgulama ve SGK'da Yepyeni Bir Uygulama
Çalışanların ilk işe başladıkları tarihten itibaren değil de birkaç gün sonrasında iş veren tarafından ödenmesi dikkatlerden kaçmıyor. Yapılan ödemeler bir iki hafta sonrasında ertelendiğinden dolayı emekli olmak için doldurmanız gereken 9000 günden çalınmış olacaktır.
 
TC kimlik numaranız ile internet üzerinden ulaşabildiğiniz bilgilerden birisi de SGK SSK hizmet dökümü sorgulama işlemleri. SSK SGK hizmet dökümü sorgulama işlemlerini TC kimlik numaranız ile kolaylıkla yapabilirsiniz. TC kimlik no ile ssk sgk hizmet dökümü nasıl öğrenilir ve nasıl sorgulanır haberimizin detaylarında yer alan bilgilerden okuyabilirsiniz.
 
Ülkemizde sosyal güvenlik denince ilk akla gelen şey emekliliktir. Hatta ortalama vatandaşın zihninde sosyal güvenlik algısı Emeklilikten ibarettir diyebiliriz. En Fazla sorulan soruların başında SSK Ne Zaman Emekli Olabilirim  sorusu gelmektedir.
 
SGK İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ
 
SGK-SSK RANDEVU İÇİN TIKLAYINIZ
 
Ssk’dan emekli olabilmeniz için 3 şartında yerine gelmesi gerekir. Çalışmayan eşini SGK'lı gösteren kocaya ceza yok Yargıtay'ın bu kararı, binlerce kişi için emsal oluşturacağı düşünülüyor.
 
SSK Hizmet Dökümü
 
Her çalışan vatandaş gibi sizlerde bazen hangi kurumda ne kadar hizmet verdiğinize dair şüpheye düşüp bu sorgulamayı yaparak emin olmak isteyebilirsiniz. SSK hizmet dökümü işleminizi yapabilmek için devlet dairelerinde uzun ve yorucu sıralar beklemenize gerek yok. İnternet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Görüntülemiş olduğunuz bu hizmet dökümünde yer alan bilgilerini tarihlere göre inceleyebilirsiniz. Ayrıca hesaplama motorları sayesinden SSK çatısı altında emekli olmak için gerekli bilgilendirmeleri yapan hesaplamaları da kolaylıkla kullanabilirsiniz.
 
SSK Prim Sorgulama
 
SSK prim sorgulama işleminizi gerçekleştirmek istiyorsanız sitemizde bulunan sizlerin bu gibi işlemlerinizi kolayca yapabilmeniz için yazılmış olan yazılarımıza göz gezdirmeniz yeterli olacaktır. Peki SSK prim sorgulama işlemi yapmadan önce bu işlem nedir ne işe yarar diye soracak olursanız sizlere bunu da açıklayalım. SSK prim sorgulama SSK hizmet dökümü bilgileriniz içerisinde yer alan ve size ait toplam gün sayısını kapsayan bir sistemdir. Bu sorgulamayı yaptığınız takdirde emekli olabilmeniz için doldurmanız gereken gün sayınızı, hangi tarihlerde ne kadar süre hizmet verdiğinizi ve toplam gün sayınızı kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
 
SSK Gün Dökümü
 
SSK gün dökümü sizlere işe başlama tarihinizi, işten ayrılma tarihinizi ve ne kadar süre hangi işinizde hizmet vermiş olduğunuzu bildiren bir hizmettir. Bu hizmet sayesinde kaç gün çalıştığınızı, emeklili olabilmeniz için kaç gün daha çalışmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz ve tabiki bu bilgileri kullanarak emekli olacağınız tarihi, alacağınız maaşı ve bunun gibi birçok işlemi de kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.