26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

SSK sigorta sorgu SGK hizmet dökümü sorgu adresi

SSK sigorta sorgu SGK hizmet dökümü sorgu adresi burada. İnternette artık ssk sorgulama yapabilirsiniz. SSK sorgulama için aktif linki tıklayınız.

15 Ocak 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
SSK sigorta sorgu SGK hizmet dökümü sorgu adresi

SSK sigorta sorgu SGK hizmet dökümü sorgu adresi burada. İnternette artık ssk sorgulama yapabilirsiniz. SSK sorgulama için aktif linki tıklayınız.

Özel sektörde çalışıyorsanız sigortanız aldığınız maaşın üzerinden mi yatıyor yoksa, daha mı düşük yatırılıyor. Merak ettiğiniz herşey ssk sorgulama ile öğrenebilirsiniz. www.yirmidorthaber.com adresinin siz değerli okuyucularımız için vereceği linki tıklayarak ssk sorgulama sayfasından tc kimlik no ile ssk nın yatıyor mu yatmıyor mu gününe kadar öğrenin.

TC Kimlik No ile Sigorta Sorgulama Sistemi TIKLA

TC Kimli No İle  Emeklilik yaşı ve primi hesaplama TIKLA
 

SSK SGK şifresiz hizmet dökümünü nasıl alırım..

Çalışanların maaşlarının yanısıra gelir vergisi, işsizlik sigortası, sağlık sigortası (SSK primi) gibi kesintiler yapılıyor.Çalışanlar bu kesintilierden sonra maaşlarını alabilryorlar. Uzun yıllar boyunca SGK'ya kesilen SSK primler birikiyor. Sağlık güvencesi niteliğinde olan bu primler emeklilik sisteminin de temel taşarından. SSK prim sorgulama sayfası giriş. SSK prim sorgulaması nasış yapılır. Sigortanızın yatıp yatmadığını bu istemler üzerinden öğretnebilirsiniz. Maaşlar yükseldikçe sigorta SSK primlkeri de artıyo. Bu yüzden bazı işverenler işçilerin sigortalarını düşük rakamlar üzerinden yatırma yoluna gidiyorlar. Bunun önüne geçmek için herkes kendi primini internet üzerinden kontrol debilecek.

 

Bir çalışan olarak kendinizi güvence altına almanız ve bunu takip etmeniz en doğal hakkınızdır. Ancak 2013 SSK sorgulama - SGK prim sigorta günü sorgulama- Emeklilik yaşı hesaplama- SSK SGK Sorgulama Sayfası! SSK nasıl sorgulanır? SGK prim sigorta hesaplama,sigorta dökümü nasıl alınır? Emeklilik yaşı ve primi nasıl hesaplanır?TC Kimlik No ile Sigorta Sorgulama nasıl yapılır? SSK Sigorta Sorgulama nasıl yapılır bunlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmanızda fayda var