20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Tiyatrolar gününü gökyüzünde kutladılar!

Tekirdağ'da 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla, bir tiyatrocu Palyaço kılığında yamaç paraşütü yaptı. 600 Metreden havalanan tiyatrocu ile paraşütçü Tiyatrolar gününü gökyüzünde kutladı.

Deniz Zerman / STAR (ÖZEL)27 Mart 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Tiyatrolar gününü gökyüzünde kutladılar!
Tekirdağ'da Tiyatro sanatıyla uğraşan Oğuzhan Dağlar ile sporcu Atılay Mayadağ, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü gökyüzünde kutladı.
Şarköy'ün Uçmakdere köyüne bağlı Ayvasıl mevkiinde Palyaço kıyafeti giyip makyaj yaparak yamaç paraşütüne binen tiyatrocuya, Tekirdağ Yamaç Paraşüt Kulübü sporcusu Atılay Mayadağ da eşlik etti.
600 metreden uçarak yamaç paraşütü ile Marmara denizi üzerinde süzülen tiyatrocunun palyaço kılığında uçması renkli görüntüler oluşturdu.
Tiyatrocu Oğuzhan Dağlar, Star'a yaptığı açıklamada; Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla böyle bir gösteriye imza attıklarını söyledi.
Dağlar, sözlerini şöyle sürdürdü: "Tiyatronun önemini yitirmeye başladığı bu günlerde, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü fırsat bilerek, böyle bir aktivite yapmaya karar verdik. Bu yıl Dünya Tiyatrolar Günü'nü palyaço kılığında gökyüzünde kutluyoruz. Günün anısına Tekirdağ Yamaç Paraşüt Kulübü Sporcusu Atılay Mayadağ da palyaço kıyafeti giyerek atlayışa katıldı."