20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Turgut Yıldırım: Cenab-ı Allah ayaklarına dolaştırdı!

Tahşiye kumpasının mağdurlarından Turgut Yıldırım, 24 canlı yayınında ortaya çıkan görüntüleri ve o yıllarda yaşadıklarını tüm samimiyetiyle anlattı.

19 Aralık 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Turgut Yıldırım: Cenab-ı Allah ayaklarına dolaştırdı!
İşte Turgut Yıldırım'ın o açıklamaları:
 
HALA BU DEVLETE SAHİP ÇIKAN İNSANLAR VARMIŞ!
 
Adaletin birgün tecelli edeceğine inanıyoruz ama bunu görmek de başka birşey. Elhamdülillah bu devlete hala sahip çıkan insanlar var. Bunu görünce gurur duyuyorsunuz çünkü biz de bu ülkenin insanıyız. Bunu yapanların ceza alma ihtimallerinin bile ortaya çıkması rahatlatıyor insanı çünkü komşularımız bile bize farklı bakıyordu. Bizim inancımız sağlam elhamdülillah ama çocuklar bunun sıkıntısını yaşıyor. Bazıları çocuklarının bize çok yaklaşmasını istemiyor. Korkuyorlar.
 
20 AYLIK HAPİS GÜNLERİ
 
Çok sıkıntılı günlerdi. Masum olduğunu bilmek de ayrı bir sıkıntıydı. Biz Tekirdağ'daydık. Duyduğumuza göre orası Türkiye'nin en sıkıntılı yeriymiş bu anlamda. Mesafeden dolayı çoluk çocuk gelecek gelemiyor, gelse de camın arkasından görüşüyorduk. Tabi o çaresizlik zamanla bir kızgınlığa yol açıyor. Adeta tahrik edilmeye çalışılıyorduk ama Elhamdülillah inancımız tamdır ve tahriklere gelmedik. Bizim tek derdimiz masum olduğumuzu kanıtlayıp dışarı çıkmaktı. Bunların ceza alması falan hiç aklımızda yoktu ama Cenab-ı Allah ayaklarına dolaştırdı. Parmak izleri falan çıktı..
 
CENAB-I ALLAH AYAKLARINA DOLAŞTIRDI
 
Bugünkülerin aynısı orada da yazıldı ama hiç etkisi olmadı. Polislerin kendi ifadelerinde de çelişkiler vardı. Bir tanesi 'Biz geldiğimizde 3 bomba masanın üzerindeydi' derken diğeri 'Geldikten 2 saat sonra bulduk' diyordu. Mahkemede, '15 dakika sonra bulduk' deyince bir başka polis 'Hakim bey bir dakika' diye araya girerek ona işaretler yaptı. Biz hakim ona kızacak diye beklerken hakim, 'öyle mi? tamam sen geç oraya' deyince biz şok olduk. İfademizin bir etkisinin olmayadığını düşünüyoruz ama ifademizi de verdik. Biz Allah ayaklarına dolaştırsın dedik ve Elhamdülillah Allah-ü Teala da bizi mahcup etmedi. 
 
 
HAPİSTEYKEN NASIL DUA ETTİ?
 
Ben hep, 'Ya Rabbi sen adilsin. Evet ahirette mutlaka cezasını verirsin bunların ama bu dünyada da görmek istiyoruz. Bana bu dünyada da bunu göster' şeklinde dua ettim. Elhamdülillah gösterdi ve imanım tazelendi. Ben bu konulara ve polisiye olaylara çok vakıf değilim ama bu cemaatleri az çok tanıyoruz yani arkadaşlarımız falan var. 
 
ÜSTADIN O SÖZÜNÜ HATIRLATTI
 
Üstadın bir sözü var. 'Hristiyan ve Yahudi yoğurt gibidir, bozulsa da yine bir ayran çıkar.. Ancak Müslüman halis tereyağıdır. Bozulursa atarsınız' Bunun başka bir açıklaması yok. Olacak iş değil. Bu nasıl bir iştir? Sen dini bir cemaatsen sana ne yolsuzluktan?