26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Uyuşturucuya son bir ayda dördüncü kurban

İzmir'de uyuşturucu hap kullandıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenilen Faruk A. (18), bir hafta sonra hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili beş kişiyi gözaltına aldı, biri tutuklandı.

CİHAN10 Eylül 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Uyuşturucuya son bir ayda dördüncü kurban
Bayındır ilçesinde oturan Almışlar, geçen salı günü İzmir'e gelerek arkadaşlarıyla buluştu. Buca ilçesindeki arkadaşlarının evinde uyuşturucu hap aldığı belirlenen Faruk A., gecenin ilerleyen saatlerinde fenalaştı. Arkadaşları tarafından Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen Faruk A., acil servisteki ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Yüksek dozda uyuşturucu hap yüzünden fenalaştığı belirlenen Faruk A., dün gece hayatını kaybetti. Cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Bayındır'a götürüldü. Polisin olayla ilgili gözaltına aldığı beş kişiden, hapları Faruk A.'nın kullanmasını sağladığı iddia edilen F.S. tutuklandı. Biri denetimli serbestlikten olmak üzere dört zanlı ise serbest bırakıldı.

Faruk A.'nın, 82. İzmir Enternasyonal Fuarı'nı gezmek için geldiği,babasının bir ilçenin ziraat odası başkanı olduğu öğrenildi.

Öte yandan İzmir'de son bir ay içinde Berk G. (19), İsa A.K. (23) ve üniversite öğrencisi Barışcan A., çeşitli tarihlerde uyuşturucudan hayatını kaybetti.