26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Vali vatandaşları uyardı ama...

Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'in kazadan önce saat 19.32'de sıralarında Twitter'den 'Bu gece Eskişehir'de hava sıfırın altında 6 dereceye kadar düşecek. Lütfen trafikte çok dikkatli olalım' diye yazdığı ortaya çıktı.

14 Aralık 2012 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Vali vatandaşları uyardı ama...
Vali Koçdemir, uyarı yazısından sonra Ankara'dan Eskişehir'e gelirken saat 02.00 sıralarında makam aracıyla kaza geçirdi.








ANKARA'YA BÜTÇE İÇİN GİTMİŞ

Vali Kadir Koçdemir'in 2013 Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti olması nedeniyle çıkacak olan bütçe konusunda görüşmeler yapmak üzere Ankara'ya gittiği ve dönüşte kaza geçirdiği belirtildi.

Koçdemir'in haftada bir gün Eskişehir'den Ankara'ya giderek burada kentinin sorunlarına çözüm aradığı öğrenildi. Vali Koçdemir'in bu konuda yakın çevresine "Haftada bir günümü Eskişehir'in birikmiş sorunlarına çözüm bulmaya ayırıyorum. Bu nedenle de çarşamba ya da perşembe günleri Ankara'ya gidiyorum. Ankara'da bakanlarla, müsteşarlarla görüşüyorum" dediği belirtildi.

Vali Koçdemir'in son olarak Ankara'ya 2013 Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti bütçesiyle ilgili görüşmeler yapmaya gittiği ve "Bu kez Ankara'dan sevinçli haberlerle döneceğim" dediği kaydedildi.