23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Tabuttan hırsız çıktı!

Adana'da 20 ayrı hırsızlık olayının faili olarak aranan 25 yaşındaki Ümit Serkan Safa, saklandığı tabutta polis tarafından yakalandı. Doğum gününde yakalanan 3 çocuk babası şüpheli Safa, “Çocuklarım için çaldım. Yakalanmamak içinde camide tabutta yattım, mezarlıklarda saklandım” dedi.

HALİL BİLEK / STAR23 Ocak 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Tabuttan hırsız çıktı!
Son bir ay içerisinde merkez Seyhan İlçesi Sarıhamzalı Mahallesi Nakliyeciler Sitesi'ndeki işyerlerinden meydana gelen 20 ayrı hırsızlık olayını aydınlatmaya çalışan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipler, yaptığı araştırmada soyulan işyerlerinde kısım sabıkalarından Ümit Serkan Safa'nın parmak izini buldu.

Zanlıyı yakalamak için çalışma yapan ekipler, Safa'nın Küçükdikili'nin Çınarlı Mahallesi'nde oturduğunu belirledi. 15 gün boyunca şüphelinin evine ve saklanabileceği yerlere baskın düzenleyen polis, sonuç alamayınca Safa'nın evin yanındaki camiye saklanmış olabileceğini düşündü. Camiyi didik didik arayan polis, Safa'yı caminin avlusunda bulunan tabutun içinde yakaladı.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen ve tutuklanarak cezaevine konulan Safa, “Evet polis beni tabutun içinde yakaladı. Yakalanmamak için tabutta yattım, mezarlıklarda saklandım. Ben hırsızlık yapmadım eşya çaldım. Çocuklarımı aç bırakmamak için bu işi yaptım” diye konuştu.