2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Vekil cumhurun önünde el pençe

Ak Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ile M. Şükrü Erdinç, Ceyhan ilçesinde gerçekleştirdikleri ev ziyaretinde, vatandaş - vekil buluşmalarında pek görülmeyen bir olay yaşandı. Milletvekillerin önünde hazırola geçmiş, el pençe durmuş divan vatandaş görüntülerinin aksine bu kez vekiller, temsil ettikleri cumhurun önünde el pençe divan durdu.

HALİL BİLEK / STAR21 Ocak 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Vekil cumhurun önünde el pençe
Bölge gezilerinde başta özürlü fertleri bulunan aileler olmak üzere muhtaç durumdaki aileleri ziyaret ederek sorunlarını birebir öğrenmek isteyen Ak Parti Adana milletvekilleri Necdet Ünüvar ile M. Şükrü Erdinç, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Ceyhan İlçe Başkanı Süleyman Ulu ile birlikte 7 aileyi ziyaret etti. Vekillerin ziyaret ettiği kişilerden biri de şeker ve hiper tansiyon rahatsızlığı bulunan ve kızıyla birlikte yaşayan 65 yaşındaki Lütfiye Kaya oldu.

Dul maaşıyla geçinen Kaya, yaşadığı sıkıntıları anlatırken vekillerin yaşlı kadını pür dikkat dinleyip el pençe divan durması gözlerden kaçmadı. Bir milletvekili ilk kez böyle el pençe durmuş şekilde gören Kaya şaşkınlığını gizleyemezken Ünüvar, halkla iletişimde yeni bir dönemin başladığını söyledi. Vekillerin halkın verdiği destekle bir yerlere geldiğini belirten Ünüvar, “Cumhur yani halk bizim için çok önemlidir. Vekilin temsilcisi olduğu cumhura saygı göstermesinden daha doğal ne olabilir?” dedi.