20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Aşkın Başka Hali; 'İmlasız Cümleler' okuyucusuyla buluştu.

Bir erkeğin hayatındaki üç kadına yazabileceği en güzel mektup. Çaresizliğin ortasında kalmış bir kız çocuğunu elinden tutup aydınlığa götürecek kişi her zaman babasıdır. Ya o kız çocuğu babasını kaybetme korkusunu yaşıyorsa... İmlasız Cümleler okurken boğazınızı düğümleyecek, yutkunmanızı engelleyecek satırlarıyla yüreğinizdeki sevgiyi, umutla, tekrar kavuşturacak. Volkan Durak'ın kaleminden P Kitap farkı ile... İmlasız cümleler tüm satış noktalarında.

17 Temmuz 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Aşkın Başka Hali; 'İmlasız Cümleler' okuyucusuyla buluştu.

İmlasız Cümleler Volkan Durak’ınilk kitabı. Yazar klasikleşmiş aşk örgüsünden sıyrılmakla kalmamış; yaşama ve aileye dair sızlayan yerlerimize de dokunmuş. Ailenizden birini ilk kaybedişinizde kendi küçük kıyametiniz başlar. Babayı kaybetmek, anneyi kaybetmekten farklıdır. Kardeşiniz canınızdır ancak baba farklıdır. Baba yıkar geçer, sonra bulut olur yağdırır üzerinize. Sağanak sağanak, iri iri ıslatır saçlarınızı. Gözyaşlarınıza karışır damlalar, hücrelerinize sızar. Kaldırımlarında yürüdüğünüz şehrin zehirli nefesi ayaklarınıza dolanır. Korku yüklenir sırt çantanız; gölgeniz bile ağır gelmeye başlar.

Bu kitap sadece gökyüzü griyken, yağmur damlaları pencerenize vurup eğik şekiller çizerken okuyacağınız türden bir kitap değil… İmlasız Cümleler bir yaz sabahı kahvenizi yudumlarken, berrak gökyüzü eşliğinde size refakat edebilecek türden bir kitap. Belki sahilde yanınıza alıp şemsiyenizin altında sizi çocukluğunuza götürecek, mutlaka kendinizden bir şeyler bulduracak türden bir kitap…

Volkan Durak’ın satırları birbirini kovalarken, hiçbir kelime geride kalanları öksüz bırakmamış. Elinizden bırakamayacağınız, bir solukta okuyup tebessüm edeceğiniz bir kitap.

http://www.idefix.com/kitap/imlasiz-cumleler-volkan-durak/tanim.asp?sid=XWJVPJ7O7C2CACDTBSC2

http://www.dr.com.tr/Kitap/Imlasiz-Cumleler//Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0000000597484

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=694246&sa=172712971