26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Yüreğini kalemiyle birleştiren yazar''Semra Kandemir''

Türk edebiyatına farklı üslubuyla yeni bir soluk kazandıran Yazar Semra Kandemir ikinci kitabı LABİRENT'i Yeditepe Yayınları imzasıyla okuyucusuyla buluşturuyor.

15 Eylül 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
 Yüreğini kalemiyle birleştiren yazar''Semra Kandemir''

İlk kitabı Baba Ben Geldim fantastik romanıyla ilk sınavını başarı ile tamamlayan ve okuyucunun beğenisini kazanan genç yazar Türk Edebiyatına yeni bir eser daha kazandırdı.

Dört yıl önce Yönetmen Hakan Yağız Bozdemir'den aldığı oyunculuk eğitimi esnasında yazınsal yeteneğinin farkına varan genç yazar yüreğini kalemiyle birleştirmeyi başardı.İlk kitabı Baba Ben Geldim küçük bir çocuğun ailesi ile küçük bir köydeki yaşamından bahsediyor. Çocuğun içinde büyüttüğü heyecanları ve korkuları var. O korkulardan bir tanesi ise köyde kalmaktır. Köyünden bir şekilde ayrılmak istiyor ve yıllar geçtikçe bu isteği daha da perçinleniyor. Bir süre sonra hayat yardım ediyor ve çocuk köyden uzaklaşıyor daha sonra ise çocuğun daha serüvenli yaşamı başlıyor.İkinci kitabı Labirent ise derin kuyularda merdivensiz bırakılmış,kanatsızlığın göğünde uçmaya zorlanmış Aylin'in dünyasıdır.Aylin'in bu dünyasına tanıklık etmek huzursuz edici,can sıkıcıdır;mumdan gemilerle ateşler okyanusunu geçmek gibidir Aylin'in yaşamı.Semra Kandemir'in ikinci romanı olan Labirent'te Aylin daha çocukluğundan itibaren başta babası olmak üzere,hep sevdiği erkeklerin labirentsi dünyasına kapatılmıştır adeta.Yeditepe Yayınları imzasını taşıyan Labirent 25 Eylül'de Yıldız Sarayı'nda gerçekleştirilecek olan basın tanıtımı öncesinde kitapevlerinde okuyucunun beğenisine sunuluyor.