27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Avea’dan 619 TL’ye ‘dokunulmaz’ cep telefonu

Avea’nın kendi adını taşıyan Avea inTouch 4 telefonu, ekrana dokunmadan selfie çekiyor, internete giriyor.

18 Aralık 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Avea’dan 619 TL’ye ‘dokunulmaz’ cep telefonu

Avea, kendi adını taşıyan yeni akıllı telefonu Avea inTouch 4’ü ve akıllı bilekliği Smartband’i tanıttı. ‘Yenilikçi ve Şık Tasarım’ı ve sahip olduğu ‘Hareketle Kontrol Teknolojisi’yle benzerlerinden ayrışan Avea inTouch 4, bu teknoloji sayesinde kullanıcılara ekrana dokunmadan, sadece el hareketiyle ‘selfie’ çekme, foto galeride dokunmadan dolaşma ve internette dokunmadan gezinme imkanı veriyor.

22 Aralık’ta çıkıyor

22 Aralık’ta Avea bayilerinde yerini alacak inTouch 4’ün son kullanıcı fiyatı 619 lira, Smartband’in ise 139 lira. Avea CEO’su Erkan Akdemir “Avea’nın teknolojik gücü Avea inTouch 4 ve Smartband ile bir kez daha ortaya çıktı. Müşterilerimize teknolojisi ve tasarımıyla öne çıkan böyle başarılı ürünler sunmaktan gurur duyuyoruz. Bugüne kadar müşterilerimizin önemli bir kısmı ilk akıllı telefon deneyimini Avea inTouch serisindeki cihazlarla yaşadı. Avea olarak milyonları akıllı telefonla tanıştırdık. Avea olarak akıllı telefon penetrasyonundaki liderliğimizi yeni akıllı cihazlarımızla daha da perçinleyeceğiz. Milyonları akıllı telefonlarla buluşturmaya devam edeceğiz. inTouch 4 ve Smartband’in müşterilerimiz tarafından büyük bir beğeniyle karşılanacağına inanıyoruz” dedi.

5 inç erkan, 13 MP kamera

Avea inTouch 4, 3 farklı konsept olan ‘Tarz, Teknoloji ve Eğlence’ üzerinde geliştirilerek tasarlandı. Carbon Siyah, Titanium Gri ve Gold renk seçenekleri bulunan Avea inTouch 4, kavisli ve ergonomik tasarımıyla dikkat çekiyor. Avea Tema arayüzü Yandex tarafından Avea inTouch 4 sahipleri için özel olarak geliştirildi. 5 inç HD IPS çözünürlüğünde ekrana ve Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip olan inTouch 4 ‘Hareketle Kontrol Teknolojisi’ ile telefona dokunmaya gerek kalmadan birçok fonksiyonu el hareketlerine bağlı yapıyor. inTouch 4, sahip olduğu teknolojik özelliklerin yanı sıra autofocus, HDR, gülümseme tanıma ve fotoğraflara farklı efekt uygulama özellikleri olan 13 MP arka kameraya sahip. Avea Smartband ise sağlıklı yaşam tarzını kontrol altında tutmak için tasarlandı. Adım sayma, katedilen mesafe ve harcanan kalori gösterme özellikleri bulunan Smartband, ayrıca uyku kalitesini takip ediyor.