19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

OKI, fotokopi ihtiyacına MC 700 serisi ile yanıt veriyor

OKI şirketinin B2B (Kurumsal) pazarındaki başarılı inovasyon mirasının üzerinde geliştirilen yeni MC700 A4 renkli çok fonksiyonlu yazıcı (MFP) serisini tanıttı.

8 Mayıs 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
OKI, fotokopi ihtiyacına MC 700 serisi ile yanıt veriyor
Yeni kurumsal sınıf ürünler, açık platform aracılığıyla yüksek iş verimliliği sağlıyor, lşletme genelinde de, gelişmiş iş akış entegrasyonu ve belge yönetimi sunuyor. Daha fazla esneklik isteyen kurumlar ise, ihtiyaç duydukları ideal baskı etkinliğine ulaşmak amacıyla cihazlarını konfigüre edebiliyor. Geçtiğimiz 12 ayda OKI, mikro, küçük ve orta ölçekli işletme kullanıcıları tarafından beğenilen ürün serilerini “KOBİ portföyüne” ekledi ve işletmelere güvenilir, yüksek kaliteli, hesaplı baskı çözümleri sağlayan, müşteri odaklı yaklaşımı ile itibarını güçlendirererek, pazar payını arttırdı. OKI Avrupa Genel Müdürü Harry Takahashi, “Yeni A4 renkli çok fonksiyonlu yazıcı (MFP) portföyümüz, kurumsal sınıfa özgü işlevsellik, güvenilirlik ve esnekliği, kapsamlı döküman akış desteği ile birleştiriyor, bu da kurumlara döküman
yönetim sürecini geliştirme, döküman akış etkinliğini arttırma ve maliyet avantajları sağlıyor” dedi.

OKI’den MC700 Serisi

MC700 Serisi, dökümanlarla ilişkili işlerin tümünü, kurumun döküman akışı ile sorunsuz bir şekilde bütünleştiren, kullanıcı arayüz özelleştirmesi sağlayan açık bir platform ile birlikte geliyor. Bir yandan manuel sayfa bazlı döküman akışından, otomatik dijital döküman akışına geçme olanağı yakalanırken, aynı zamanda gelişmiş üretkenlik, verimlilik ile birlikte düşük maliyet de sağlanan faydalar arasında yer alıyor.Ayrıca seride bulunan cihazlar uzaktan hata tespiti, baskı izleme, kimlik doğrulama, belge erişimi de dahil olmak üzere döküman çıkış kontrolleri gibi etkin aygıt yönetimi görevlerini de içeren bir yazılıma sahip bulunuyor.
Kurumların farklı öncelikleri olduğunu vurgulayan Takahashi, “Bazıları üretkenlik ve verimlilik artışına odaklanırken, bazıları da yazıcı kullanımını belirleyip kontrol altına almayı düşünecek veya düşük kullanım ve bakım maliyetleri ile birlikte çevre dostu bir çözüm bulmaya çalışacaktır. OKI’nin esnek, çok fonksiyonlu renkli yazıcı serisi her durumda tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde ayarlanabilir” dedi.

Yüksek performans, rakipsiz esneklik

MC700 Serisi şu modelleri içeriyor:;
• MC760, MC770 ve iki varyantı olan MC780– standart dn modeli ve belgelerin otomatik olarak harmanlanması ve zımbalanması için dahili sonlandırıcıya sahip olan dfn modeli. Üretim sonrası sonlandırmayı sağlayacak zımba da isteğe bağlı olarak sağlanıyor.
Tüm modeller 23cm, renkli, arkadan aydınlatmalı, dokunmatik LCD ekran ile donatılmış kullanımı kolay kontrol paneli ile geliyor.

MC700 Serisi 40ppm’e kadar yazdırma hızı sunuyor, tarayıcısı ve yazıcı ekipmanı OKI'nin LED teknolojisinin ürünü. Diğer kurumsal sınıf işlevselliği olarak, çift taraflı baskı (Dublex), tarama, esnek tarama ve büyük kapasiteli 160GB sabit sürücüyü standart olarak içeriyor.Bu çevre dostu çok fonksiyonlu yazıcılar güvenli PIN baskı, veri şifreleme, disk silme, kart sürümü seçeneği gibi güvenli baskı için gerekli olan gelişmiş güvenlik özelliklerine sahip bulunuyor. 30 gün içinde kayıt yaptırılan ürünler OKI Avrupa'nın üç yıllık garantisi ile destekleniyor.
Gelişmiş ergonomik tasarımı sarf malzemelerine kolay erişim sağlıyor. Dahili sonlandırıcı, esnek kağıt kapasitesi ve kağıt besleme için opsiyonel kağıt tepsilerini içeren konfigürasyonları ise geniş bir yelpazede sunuluyor.
OKI Avrupa Genel Müdürü Harry Takahashi şunları söyledi: “Müşterilerimizin iş ihtiyaçlarını her yönüyle kolayca karşılayacak şekilde baskı çözümlerini yapılandırmalarına olanak veren MC700 serisi, mümkün olan en büyük esneklikle en yüksek verimliliği sunmaktadır. Bu kurumsal sınıf çok fonksiyonlu yazıcılar, ürün portföyümüze önemli bir katkı olmanın yanında, müşterilerimizin spesifik ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler sunma stratejisimizin bir parçası olan Yönetilen Baskı Hizmetlerini de (MPS) önemli ölçüde güçlendirecektir.”






MC700 serisi hakkında (A4 renkli MFP)

Ürün özellikleri

Baskı hızı: 28ppm (MC760), 34/36ppm (MC770), 40ppm (MC780)
Kullanıcı arayüzü: 23cm renkli arka aydınlatma LCD dokunmatik ekran
İlk baskı süresi: 9 dakika renkli, 8 dakika
İlk kopya süresi: 13 dakika renkli, 13 dakika mono
Çözünürlük: ProQ2400 (1200 x 600dpi)
Kağıt girişi: 630 sheets (standart)
Çift kopya ve baskı (standart)
Hafıza: 2GB RAM, 160GB HDD
Toner ömrü (renkli/siyah): 6,000 veya 11,500 sayfa / 8,000 veya 15,000 sayfa
Güvenlik: SNMPv3 ve IPSec (seçmelil) güvenli ağ
Kart tiplerii: MIFARE/HID destekler
Güç tüketimi:2W veya daha az (uyku modu)
Gelişmiş kağıt kullanma:iç sonlandırıcı içerir - stapler/offset stack
OKI LED baskı teknolojisi (Ekipmanı)
10/100/1000 baseT - Gigabit Ethernet



OKI Avrupa Hakkında

OKI Avrupa, kuruluşlar arasında etkili bir iletişim geliştirilmesini sağlayan ticari baskı hizmetleri sunan, OKI Data Corporation’ın bir parçasıdır. OKI Avrupa’nın yıllık grup cirosu OKI Data Corporation’ın cirosunun yüzde 50’sinden fazlasını oluşturmaktadır.
Avrupa’nın lider yazıcı markalarından biri olan OKI Avrupa’nın ürün portföyü altı bölümden oluşmaktadır: Renkli ve siyah beyaz yazıcılar, baskı, fotokopi, tarama ve faks işlemlerini birleştiren işlevsel araçlar ile seri nokta vuruşlu yazıcılar ve özel yazıcılar. 1990 yılında kurulan OKI Avrupa, bugün 21 üretim noktası ve satış ofisinde yaklaşık olarak 1100 kişi çalıştırmaktadır ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika çevresinde yer alan 60 ülkede temsil edilmektedir.