20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Simit Sarayı’nı global marka hayaliyle büyütüyoruz

Perakende Günleri’nde sohbet ettiğimiz isimlerden biri de son mağazasını New York’ta açan Simit Sarayı’nın kurucularından Abdullah Kavukcu’ydu.

Birol Keleş27 Kasım 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Simit Sarayı’nı global marka hayaliyle büyütüyoruz

Perakende Günleri’ne katılan konuklara ücretsiz hizmet veren Simit Sarayı’nın global marka olması için çalıştıklarını anlatan Kavukcu “Türkiye’nin de bir küresel markası olsun istiyoruz. Bütün çabamız bu yönde. Simit Sarayı’nı global bir marka hayaliyle büyütüyoruz” dedi.

Küresel reklam çekecek

Küresel bir reklam filmi hazırladıklarını da söyleyen Abdullah Kavukcu, ünlü futbolcu Arda ile ABD’li bayan bir yıldızın bu filmde oynayacağını belirtti. 2015 yılında 100’den fazla şube açmayı planladıklarını belirten Kavukcu “ABD’nin McDonalds’ı, Burger King’i gibi Türkler’in Simit Sarayı’nı dünyaya yayıyoruz” diye konuştu.

STAR ve 24 de perakendecilerle

Perakende sektörünün geleceğine yön veren konu ve konuklarıyla sektörün en önemli buluşması olarak kabul edilen Perakende Günleri’ne Star Medya Grubu da açtığı 2 standla katılıyor. Bugün de devam edecek etkinlik kapsamında hem STAR hem de 24 televizyonu yer aldı. STAR standında gün boyu gazete dağıtımı yapılırken 24 standında ise bugün Kahve Molası programı canlı yayın yapacak.