26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ünlü markalar sahne alıyor

Bu yıl 15’incisi düzelenen MARKA Konferansı bugün başlıyor. Efsane mimar Rem Koolhaas, büyük aktivist ve müzisyen Bob Geldof, ünlü oyuncu-model ve girişimci Lily Cole’ın da aralarında olduğu 23 isim MARKA 2014 sahnesinde yer alacak.

18 Aralık 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ünlü markalar sahne alıyor

Konferans kuruluşu Yürekli tarafından 15 yıldır gerçekleştirilen MARKA Konferansı, bugün başlıyor. Hilton İstanbul Bomonti’de yarın da devam edecek konferans günümüzün vazgeçilmez yaşam alanlarına dönüşen kentlerin geleceğinden, moda dünyasında ayakta kalabilmenin zorluklarına; müziğin ve yaratıcılığın ilişkisinden ‘akıllı lüks’ kavramına kadar markaların hayata dokunan yenilikleri ve onların geleceğini şekillendirecek fikirlere yer verecek.

Zirveye kimler katılıyor?

Her yıl daha güçlü bir içerik sunma ve ilham veren bir deneyim yaşatma heyecanıyla düzenlenen MARKA 2014’ün bu yılki konuşmacıları arasında efsane mimar Rem Koolhaas, büyük aktivist ve müzisyen Bob Geldof, supermodel Lily Cole, LVMH Saat Grubu Başkanı Jean-Claude Biver, işadamı Bülent Eczacıbaşı, İngiltere erkek modasının ünlü ismi Ozwald Boateng, GQ Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Dylan Jones, Millward Brown Avrupa CEO’su Tim Wragg, Rolls-Royce ve BMW krallıklarının efsane hükümdarı Tom Purves, Avrupa’nın moda, kültür, güzellik ve stil alanında öncü danışmanı Lady Kinvara Balfour, British Fashion Council CEO’su Caroline Rush gibi isimler yer alıyor.

Lily Cole
‘Hediye ekonomisi’ de tartışılacak

Hepimiz belli zamanlarda farkında olarak veya olmayarak hediye ekonomisinin bir parçası oluruz. ‘Hediye Ekonomisi’ kavramının en iyi örneklerinden impossible.com sosyal ağının yaratıcısı olan dünyaca ünlü, oyuncu ve supermodel Lily Cole, MARKA Konferansı’nda meraklılarıyla buluşacak.

Bob Geldof
Her zaman umut var: Band Aid 30

Dünya çapında bir rock star, müzik dünyasında bir efsane, önemli bir iş adamı ve her şeyin ötesinde dünyanın en etkili konuşmacılarından biri olan Sir Bob Geldof, üçüncü kez MARKA sahnesinde. Afrika’da yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Sir Bob Geldof, bu kez dünyayı tehdit eden tehlikeli Ebola virüsüne karşı da savaşma kararı aldı ve 30 yıl aradan sonra Band Aid’i tekrar bir araya getirme hikayesiyle MARKA 2014’te olacak.

Jean-Claude Biver
Gelenek yoksa gelecek de yok!

Tüm MARKA konferanslarının en sevilen konuşmacısı, Hublot Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Claude Biver, iş dünyasına gelecekte var olmanın püf noktalarını aktaracak. Biver özetle “Gelenek ve inovasyon yoksa gelecek de yok!” diyecek.

Ozwald Boateng
‘Öteki’ olmanın zorluklarını anlatacak

Londra aristokrasisinin ünlü terziler sokağı Savile Row’un baş aktörlerinden, yaşadığımız topluma ayna tutan, ‘öteki’ olmayı anlatan eşsiz bir seans, benzersiz bir marka hikayesiyle Ozwald Boateng, konferansta dikkatleri üzerine çekecek.