26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Bana Bir Soygun Yaz görücüye çıktı

Yapımcılığını Eser Film'in, senaryosunu İnci Uluçay'ın yönetmenliğini Biray Dalkıran’ın üstlendiği 'Bana Bir Soygun Yaz' filminin basın gösterimi dün Kanyon alışveriş merkezinde yapıldı.

Buket Kahraman- [email protected]11 Aralık 2012 Salı 07:00 - Güncelleme:
Bana Bir Soygun Yaz görücüye çıktı
Yılın iddialı komedi filmleri arasında yer alan ‘Bana Bir Soygun Yaz’ 14 Aralık 2012’den itibaren beyazperdede sinema izleyicisiyle buluşuyor.



Filmin oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz, Çetin Altay, Umut Oğuz, Mehmet Usta, Mehmet Özgür, İnci Uluçay, Sera Tokdemir, Sefa Zengin, Süleyman Yağcı, Nedim Saban ve Hazel Çemlıdere yer alıyor.

Basın gösterimi sonrasında Filmin yönetmeni vebaşrol oyuncuları duygularını şu sözlerle dile getirdi.

Biray Dalkıran(Yönetmen): Benim dördüncü filmim. İlk defa komedi çektim güzel oldu. Basın gösteriminde güzel tepkiler aldım. İnşallah bu gişeye de yansır. Durum komedisi üzerinden yürüyoruz. Ekipte güzel bir sinerji oluştu.102 dakikalık iyi bir film çıkardık. Biz sıkıntılı günlerde biraz güldürmeye çalıştık. Gülmeyi vaat ediyoruz. Yapımcımız isterse filmin ikincisini çekmek istiyoruz.

Bana Bir Soygun Yaz Fragmanı


Hakan yılmaz (Onur): Güzel bir kadromuz var. Herkes yüreğini koydu. Çekimler sırasında çok güldük şimdi sıra izleyicide. Onur, Balatta büyümüş pek dikiş tutturtamamış bir delikanlı. Bir olaydan dolayı para kaybediyor ve bunu ödemesi gerekiyor. Hiç tahmin etmediği şekilde kendini mafyaya borçlu halde buluyor. İki tane kafadar arkadaşıyla birlikte mahallede ki bir senaristin senaryosunu ele geçirip o senaryoda ki soygun sahnesini gerçek hayatta uygulamaya çalışıyor. Borcunu geri ödeyebilmek için her yolu deniyor.

Sera Tokdemir (Papatya): Ben film’de cadaloz Dürdane’nin kızını oynuyorum. Papatya’nın annesinin maddi durumu çok iyi. Kızı ile ilgilenen bütün erkeklerin parasının peşinde olduğunu düşündüğü için kızının görüştüğü insanlara sürekli bir engel koymaya çalışıyor. Bundan dolayı papatya 18 yaşında evde kaldığını düşünüyor. Ve ona ilgi duyan her erkekle evlenmek istiyor. Film’in sonunda sürpriz bir aşk oluyor. Bir komedi filmi.. biz çok güldük umuyorum seyirci de çok gülecek.

Mehmet Özgür (Hacamat): Hacamat karakterini oynuyorum. Normalde cenaze levazımatçısı görünen ama gizli kapılar ardında mafya işlerine bulaşmış kara para aklamaktan aklınıza gelen bütün kötü işlerle ilgili bir şahsı muhterem.

Bana Bir Soygun Yaz Kamera Arkası


Bana Bir Soygun Yaz "Hacamat"


Bana Bir Soygun Yaz "Vitamin"


Bana Bir Soygun Yaz Teaser


"Bana Bir Soygun Yaz" Hamam Teaser"