25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Biri kebabı diğeri alışverişi özlemiş

Survivor yarışmasında başarılı bir performans ortaya koyan eski milli futbolcu Ümit Karan ile manken Irmak Atuk, İstanbul sokaklarında adada özlemini çektikleri şeyleri yaparak normal hayata uyum sağlamaya çalışıyorlar.

6 Temmuz 2013 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Biri kebabı diğeri alışverişi özlemiş

Survivor adasında geçirdikleri zorlu haftalar sonrasında normal hayata uyum sağlamaya çalışan isimler, adada yoksunluğunu çektiklerii şeylerle özlem gideriyorlar. Son 5’e girerek yarışmanın en uzun süre kalan kadını unvanını elde eden manken Irmak Atuk ile, son 3’te iken elenen eski futbolcu Ümit Karan, İstanbul sokaklarında boy göstermeye başladı.

İndirim günlerini hayal ettim

Annesi ile birlikte önceki gün Nişantaşı’nda alışverişte görüntülenen Irmak Atuk, “Survivor yarışmalarında herkes ailesini ve yiyecekleri özlemişti. Ama benim özlemim başkaydı. Orada kaçırdığı indirim günlerini düşündükçe aklımı da kaçırıyordum. Şimdi açığımı kapatıyorum. Ama adada bulunduğum sürece birçok indirim kaçırdığımı da fark etmedim değil” dedi.

Lahmacunlar burnumda tüttü

Finale bir adım kala Survivor’dan elenen eski milli futbolcu Ümit Karan, önceki gece Bebek’te objektiflere yansıdı. Yoğun bir ilgiyle karşılan Ümit Karan, İstanbul’u ve yemek yemeği çok özlediğini belirtti. Karan, şunları söyledi: “İstanbul’u özledim, ailemi özledim ve kebap lahmacun vs. yemekleri yemeği özledim. Ama 3 ay boyunca en çok oğlumu özlemiştim eve girer girmez hemen boynuma atladı, onunla vakit geçiyorum...”