19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Çağla Şikel ile Alişan'ın Palandöken keyfi!

ÖZEL bir televizyon kanalında 'Her Şey Dahil' programını sunan Çağla Şikel ile Alişan tatil için geldikleri Palandöken'de 'Çocuklar gibi' eğlendi.

DHA28 Aralık 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Çağla Şikel ile Alişan'ın Palandöken keyfi!
Alişan, Çağla Şikel'in yanı sıra çocukları Uzay ve Kuzey Altuğu ile kartopu oynayadı. Alişan ile Çağla Şikel daha sonra kaldıkları Xanadu Snow White Otel'in pistinde kızak yarışı yaptı. Bindikleri kızaklarda çığlık atarak hızla kayan Çağla Şikel ve Alişan'ın yarışı tatilciler tarafından ilgiyle izlendi. Uzun aradan sonra geldikleri Palandökön'e hayran kaldıklarını belirten Çağla Şikel ile Alişan, hayranları ile sık sık hatıra fotoğrafı çektirdi. Çağla Şikel, kartopu oynayan iki oğlu ile Alişan'ı bir süre izledikten sonra otel giderken "Çocuklar sana emanet. İki taneler ona göre" diyerek espiri yaptı.
 
Hafta sonu tatili için geldikleri Palandöken'de hoş vakit geçirdiklerini söyleyen Alişan, "Erzurum'a çok önceden gelmiştim. Palandöken'in güzelliğini hep duyuyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Artık tatil denildiğinde il aklıma gelecek yer Palandöken'dir" dedi.