26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Çalıkuşu Kurt Seyit’te!

Ekrana veda eden son ‘Çalıkuşu’ dizisinde Feride’yi canlandıran Fahriye Evcen, başarısız bir sezon geçiren ve yayından kaldırılmaktan kılpayı kurtulan ‘Kurt Seyit ve Şura İstanbul’un ikinci yılına Mürvet karakteriyle dahil oluyor.

MAGAZİN SERVİSİ21 Ağustos 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Çalıkuşu Kurt Seyit’te!

KURT SEYİT VE ŞURA DİZİSİNİN İKİNCİ SEZONUNA FAHRİYE EVCEN TAKVİYESİ

GEÇEN yıl yapımcısını hayal kırıklığına uğratan ‘Kurt Seyit ve Şura’ yeni yayın dönemine iddialı takviyelerle girecek. Bunun ilk işareti, geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Çalıkuşu dizisinin yıldızı Fahriye Evcen. Beyaz camın son Çalıkuşu Feride’si Evcen, ‘Kurt Seyit ve Şura İstanbul’ dizisinde Mürvet (Murka) karakterini canlandıracak.

Oyuncunun hayranları Fahriye Evcen’i dizinin yeni sezonunda ilk bölümden itibaren seyredebilecek.

İstanbul’da yepyeni başlangıç

Seyircilerin Kurt Seyit ve Şura’nın İstanbul’daki hayatlarındaki yeni dönemine şahit olacağı bölümlerde olaylar şöyle gerçekleşecek...

1924’lerin işgal altındaki İstanbul’unda, tüm düşmanlarına rağmen yeni bir hayata tutunmaya çalışan Seyit ve Şura’nın yolu beklenmedik bir şekilde Mürvet ve annesi Emine’yle kesişecek. Yabancısı olduğu İstanbul’da her şeye sıfırdan başlayan Mürvet, ilk yürek çarpıntısını İstanbul’da yaşayacak. Ay Yapım’ın yapımcılığında, senaristliğini Ece Yörenç’in, yönetmenliğini ise Hilal Saral’ın üstlendiği ‘Kurt Seyit ve Şura İstanbul’ dizisi, yeni sezon ile birlikte ekrana gelecek. 

Takviye çare olmazsa!

GEÇEN sezon her hafta alınan umut kırıcı reyting oranlarıyla sık sık yayından kaldırılması gündeme gelen dizi, haziranda sezon finali yapmıştı. Ancak dizinin yeni yayın döneminde de aynı başarısızlığın yinelenmesi durumunda yayıncı kuruluşun ve yapımcının erken final kararı alacağı iddia edilmişti. Bu takviyeler de çare olmazsa dizi, yeni sezonun yarısını göremeden final yapabilir.