19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

‘Cem Abi bizi uzaya götür’

Bir Türk gencini uzaya gönderecek Axe sohbetleri için üniversitelilerle buluşan Cem Yılmaz, esprileriyle adeta ünlü sahne şovlarına nazire yaptı.

22 Mart 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
‘Cem Abi bizi uzaya götür’

YENİ ürünü Apollo için şanslı tüketicilerini uzaya götürmeye hazırlanan Axe, projenin duyurusu kapsamında Cem Yılmaz’la bir dizi söyleşi programı gerçekleştirdi. Beş farklı şehirde gerçekleşen sohbetlere, beş bin civarında şanslı üniversiteli genç katıldı. İstanbul Yıldız Teknik, Eskişehir Anadolu, İzmir 9 Eylül, Ankara Hacettepe ve Sivas Cumhuriyet Üniversiteleri’nde gerçekleşen söyleşilere katılan öğrenciler Cem Yılmaz ile keyifli anlar geçirdi.

Axe, tüm dünyada tam 22 şanslı genci uzaya götürecek. Türkiye’den 3 şanslı gencin akademiye katılma, 1 genci de uzaya götürecek kampanyaya katılım başvuruları, www.axeetkisi.com’dan ay sonu başlayacak.

 MFÖ’yü de uzaya götürecek

- Üniversiteliler, Cem Yılmaz’a “Uzaya giderken yanınıza alacağınız üç şey nedir” diye soruyor. Cem Yılmaz’ın cevabı hazır: “Mazhar, Fuat, Özkan’ı alırım!”

- Kadın astronot olmak zor iş... Kadın halinle ne işin var uzayda kadınsın otur evinde. Uzaya da kadın eli değsin istemişler herhalde.

- Aya ilk ayak basan ekip Neil Amstrong Michael Collins ve Edwin E. “Buzz” Aldrin. Ben  içerde kapsülde bekleyeni en çok merak ediyorum . O adam dönünce ne anlattı mesela. Aya kadar gidiyorsun 2’si çocuklar gibi hop hop zıplıyorlar, o böyle zavallı bekliyor. Ağır bir baskı di mi.