17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Çıplak fotoğraf skandalıyla ilgili ilk kez konuştu

Hacker’lar tarafından iCloud hesapları hack’lenerek internete yüzlerce çıplak fotoğrafı düşen Jennifer Lawrence ilk kez konuştu.

8 Ekim 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Çıplak fotoğraf skandalıyla ilgili ilk kez konuştu
Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence, cep telefonundan "çalınıp" internete sızdırılan çıplak fotoğrafları hakkında ilk kez konuştu.
 
24 yaşındaki oyuncu, Vanity Fair dergisinin Kasım sayısı için objektif karşısına geçti ve kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Lawrence kendisi de dahil birçok ünlünün cep telefonuyla çektikleri çıplak fotoğrafların internete sızdırılması hakkında "Bu bir skandal değil bir seks suçu" yorumunu yaptı.
 
Ünlü oyuncu sözlerini "Bu bir tür cinsel şiddet. İğrenç bir şey. Yasalar değişmek zorunda ve biz de değişmek zorundayız" dedi. Güzel oyuncu "Bu fotoğraflara bakanların da utanç içinde köşelerine çekilmeleri gerektiğini" sözlerine ekledi.
 
İnternete sızdırılan çıplak fotoğraflarını sevgilisi için çektiğini söyleyen oyuncu "Bu benim bedenim ve benim seçimim olmalı. Böyle bir dünyada yaşadığımıza inanamıyorum" dedi. Ünlü oyuncu o fotoğrafları o dönemdeki sevgilisine göndermek için çektiğini de sözlerine ekledi. "Aramızda mesafeler vardı. Sevgilim ya porno izleyecekti ya da benim fotoğraflarıma bakacaktı" diye konuştu.
 
Her ne kadar oyuncu söyleşi sırasında adını vermese de fotoğrafların büyük olasılıkla eski sevgilisi Nicholas Hault'a göndermek üzere çektiği ileri sürülüyor. Lawrence, çıplak fotoğraflarının internete sızdığı ilk dönemde oturup bir demek yazmayı planladığını ama doğru kelimeleri bulmanın çok zor olduğunu anlattı.
 
Güzel oyuncu o anları "Bir özür mesajı yazmak istedim. Yazmaya çalıştığım her kelime beni ağlattı ya da öfkelendirdi. Ama "özür dileyeceK" bir şeyim yok" diyerek anlattı.