19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kıvanç Tatlıtuğ, Meltem Cumbul ile pişti oldu!

Kıvanç Tatlıtuğ, eski aşkı Meltem Cumbul ile pişti oldu.

18 Aralık 2014 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Kıvanç Tatlıtuğ, Meltem Cumbul ile pişti oldu!
Emirgan'daki bir partiye sevgilisi Başak Dizer'le giden Kıvanç Tatlıtuğ'un keyfi bir anda kaçtı. Tatlıtuğ, eski aşkı Meltem Cumbul ile pişti oldu. Güzel oyuncu, apar topar mekanı terk etti
 
Deri sektörüne genç tasarımcılar kazandırmaya devam eden '2014 Detay Deri Ürünleri Tasarım Yarışması', önceki akşam Four Seasons Hotel'de yapıldı. Yarışmadan sonra ise Emirgan'daki bir mekanda parti düzenlendi. Partiye damgasını vuran isim ise Kıvanç Tatlıtuğ oldu.
 
KEYİFLER KAÇTI
Bir arkadaşına ait tekneyle Ortaköy'den Emirgan'a gelen Tatlıtuğ'a; sevgilisi Başak Dizer ile Wesley Sneijder ve Yolanthe Cabau çifti de eşlik etti. Başak Dizer'in organize ettiği gecede tatsız bir pişti yaşandı. Kıvanç Tatlıtuğ, partide eski sevgilisi Meltem Cumbul'u görünce neye uğradığını şaşırdı. Eski aşıklar, uzaktan selamlaşsa da keyfi kaçan Cumbul, apar topar mekandan ayrıldı.
 
AŞIKLARIN GECESİ
Eski sevgilisinin mekandan ayrılmasıyla rahat bir nefes alan Kıvanç Tatlıtuğ, eğlencesine Sneijder ve Cabau ile devam etti. Gruba bir süre sonra ise Tatlıtuğ'la bir dönem aynı dizide rol alan Buğra Gülsoy da eşlik etti. Bu arada aynı partide; yaklaşık 1 aydır aşk yaşayan oyuncu Hazar Ergüçlü ile Mithatcan Özer de vardı. İkili, mekanda kimseyi umursamadan samimi görüntüler sergiledi. (Takvim)