27 Nisan 2024 Cumartesi / 18 Sevval 1445

'Eurovision devam etmeli'

Radyo Turkuvaz’da Hey Gidi Günler programının bu haftaki konukları Cici Kızların Bilgen Bengü’sü ve 45’lik partilerinin aranan ismi Dj Olcay Tanberken oldu.

18 Aralık 2012 Salı 07:00 - Güncelleme:
'Eurovision devam etmeli'
Bilgen Bengü Cici Kızlarla başlayan ve sonrasında solo albümlerle devam eden müzik kariyerinin anılarını Radyo Turkuvaz dinleyicisi ile paylaştı.

Eurovision Devam Etmeli…

Eurovision Şarkı Yarışmasında grupla birlikte seslendirdiği Delisin şarkısının hikayesini,yarışma öncesi hazırlıkları ve yarışmada yaşanan heyecan dolu anlarını paylaşan Bengü şu açıklamalarda bulundu ;

“ Bu sene yarışmaya katılmayacak oluşumuz çok üzücü.Bizi heyecanlandıran, yeni isimlerin keşfedilmesine olanak veren bu yarışmada ne olursa olsun, istersek sonuncu olalım yer almalıydık, çok üzgünüm .

Bu günün çok önemli starları bu yarışmayla adını duyurup sonrasında star oldular.Semiha Yankı , Ajda Pekkan , İskender Doğan , Nilüfer . Bizim için bir okul gibiydi yarışma.Uluslararası bir arenaya çıkmak için her ayrıntıya dikkat ediyorduk.Mesela provalardaki bir anımı paylaşayım sizle cici kızlar olarak sahnede yerimizi aldık prova yapıyoruz üçümüzün de sesi çıkmıyor .Koreografi gereği mikrofon etrafında dönmemiz gerekli beni gülme krizi tuttu tam o an,uzun bir süre toparlayamadım kendimi.Böyle güzel anılarla yaşardık bir Eurovision’u.Şimdi bitmesi çok üzüyor bizi.” dedi