19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

İngiliz yıldızlar Türk modacıya modellik yaptı

İNGİLTERE'nin televizyon yıldızları Manchester'da yaşayan Türk modacı Zeynep Kartal'ın kostümlerini giyerek modellik yaptı.

DHA15 Kasım 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
İngiliz yıldızlar Türk modacıya modellik yaptı
İngiltere'de Channel 4 kanalında yayınlanan popüler gençlik dizisi Hollyoaks'da oynayan yıldızlar Nikki Sanderson ve Gemma Merna, Türk tasarımcının ilk koleksiyonunu Manchester'daki Room Restaurant'da tanıttı.
Geceye aynı kanalda yayınlanan çok izlenen televizyon dizisi Made in Chelsea'nin oyuncuları Spencer Matthews and Josh Coombs katıldı.
Kendi adıyla hazırladığı ilk koleksiyonunun tanıtımını İngiliz yıldızların katılımıyla gerçekleştiren Zeynep Kartal'ın şık tasarımları gecede oldukça ilgi görürken güzel oyuncular da modacının kostümlerini başarıyla taşıdı.
20 yıldır moda sektöründe çalışan Zeynep Kartal, kendi markasını yaratmaktan dolayı büyük heyecan duyduğunu belirterek koleksiyonunun modayı takip edenler arasında ilgi görmesini umduğunu söyledi.


Zevkli, zarif ve kadınsı bir koleksiyon yaratmak istediğini belirten 40 yaşındaki Türk modacı, kostümlerinin 400 ile 3 bin Sterlin arasında değiştiğini ve hazır elbiselerin yanısıra her bedene göre özel dikim kıyafetler de tasarladığını kaydetti.


DİZİNİN TÜRK YILDIZI ELA DA KATILDI


Geceye yine aynı dizide oynayan Türk kız Ela da katıldı. Nisan ayından beri Hollyoaks dizisinde ‘Leah Barnes' karakterini başarıyla canlandıran Muğlalı Mehmet Vural Demircan'ın 5 yaşındaki kızı Ela Demircan da dizideki rol arkadaşları ile bir araya geldi.


Muğla'dan 7 yıl önce İngiltere'ye taşınan Mehmet Vural Demircan'ın kızı Ela May Melek Demircan yaklaşık 60 adayın yarıştığı seçmelerde dizi jürisinde olumlu iz bırakarak dizinin kadrosuna dahil edilmişti.