20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

İzzet Yıldızhan ateş püskürdü!

Türkücü İzzet Yıldızhan, Ekim 2011'de Ankara'da başına gelen 'Otel Skandalı' hakkında ilk kez konuştu.

23 Ekim 2012 Salı 07:00 - Güncelleme:
İzzet Yıldızhan ateş püskürdü!
Kanaltürk'te yayınlanan 2. Sayfa programında konuşan İzzet Yıldızhan "Bu skandalın ardından İzmir'de otel açmanız çok manidar olmadı mı?" sorusuna kızdı ve "Başıma böyle bir şey geldi diye yatırım yapmaktan vazgeçseydim öyle mi? Ben iş adamıyım. Şimdi Kıbrıs'ta büyük bir otel daha açıyorum" dedi.

3 ayrı kadından 6 çocuğu olan İzzet Yıldızhan "3 oğlumun annesine defalarca evlilik teklif ettim. Kabul etmedi. Çocuklarımın anneleri gece hayatında görünemez, bara-kulübe gidemez, başkasıyla evlenemez" dedi.

İşte İzzet Yıldızhan'ın açıklamaları:

"Tecavüzcü, dayakçı, seks skandalı kahramanı diye gazetelere manşet oldum. Bu olay bana, kariyerime zarar verdi. Burası Müslüman bir ülke. İnsanlara ters geldi tabii. Gazeteleri günlerce 6 çocuğumdan kaçırdım. 80 yaşındaki annem hüngür hüngür ağladı. Ben de çok ağladım. Üzerimden dozer geçti sanki."

"O kızlara para verdiğim ve susturduğum iddia ediliyor. Sen kıza git istediğin kadar müdahale et. Ne işe yarar ki? Bu ülkede eski Genelkurmay Başkanı içeride. Aziz Yıldırım gibi güçlü bir adam girdi, çıktı. Ben kimim ki yargıyı etkileyecek gücüm olsun."

"Orada bana başka bir oyun oynandı. Tuzağa düşürüldüm. Kimlerin bana ne yaptığını biliyorum. Şimdilik susuyorum. Her şeyi öğrendim. Sizler de öğrenince şok olacaksınız. Ama şimdi sırası değil. Zamanı gelince açıklanır. Bir bekleyin."

"Her şerde bir hayır var derler... Bu da bana ders oldu. Artık özel hayatıma daha çok dikkat ediyorum."

"O gece benimle birlikte olan, daha sonra ifade veren Nihat Doğan'la aramda kötü bir durum yok. Kardeşim gibidir, severim."

Skandal olayın yaşandığı o otele daha sonra hiç gittiniz mi? sorusunu İzzet Yıldızhan "Oooo 10 kere orada konser verdim, niye gitmiyormuşum" diye yanıtladı.