19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Justin Bieber'a yeni rakip

Danimarkalı Benjamin Lasnier, bir yıl içinde 777 bin Instagram takipçisi kazandı. Ünlü pop yıldızı Justin Bieber’a benzetilen Instagram fenomeni, çok yakında albüm çıkarmaya hazırlanıyor.

18 Mart 2013 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Justin Bieber'a yeni rakip
13 yaşındaki Benjamin Lasnier, bir yıl önce kuzeninin ısrarıyla fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’a üye oldu. Tek bir fotoğrafıyla bir anda 50 beğeni alan Lasnier, yeni bir fenomen olacağının farkında değildi.

Kopenhag şehrinde yaşayan Lasnier, bir yıl içinde Instagram’a binden fazla fotoğraf yükleyerek 777 bin takipçiye ulaştı. Şarkıcı Justin Bieber’e olan benzerliğiyle anılan Instagram yıldızı, farklı zaman dilimlerini hesaplayarak günde 12 fotoğraf paylaşıyor. Her bir fotoğrafı ise ortalama 60 bin beğeni topluyor.

Lasnier’in bu başarısı kısa sürede yetkililerin dikkatini çekti. Sadece kendi fotoğraflarını paylaşarak ünlenen Lasnier, Sony’le albüm anlaşması imzaladı.

İngiliz The Guardian gazetesinin haberine göre, Lasnier’in müzikal bir yeteneği yok. Ancak Sony Müzik sözcüsü Kjaergaard, “Bütün yetenekler yeni bir umutla en baştan başlar. Başarılarının limiti yok” dedi.