1 Mayıs 2024 Çarşamba / 23 Sevval 1445

Kendi şarkılarım şimdi bana rakip!

Şarkıları Sertab Erener, Demir Demirkan, Ferhat Göçer gibi ünlü yorumcular tarafından okunan Ersel Serdarlı, kendi albümüyle eski bestelerine rakip oldu.

Buket Kahraman/Star10 Şubat 2013 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Kendi şarkılarım şimdi bana rakip!

ERSEL SERDARLI’DAN İLGİNÇ İTİRAF

‘Söz-Müzik Ersel Serdarlı’ adlı ilk albümünü aralık sonunda çıkaran Saint Michel mezunu müzisyen, reklamcılık piyasasının önemli isimlerinden biri. Sertab Erener’e ‘İstanbul’, Demir Demirkan’a ‘Gel Şuraya’, Ferhat Göçer’e ‘Seni Sevmeye Aşığım’ gibi şarkılar veren Ersel Serdarlı ile başarılarla dolu kariyerini ve ilk albümünü konuştuk...

-İlk albümünüz çok uğraştırdı mı sizi?

Uğraştırmaz mı, albümdeki tüm şarkıların sözü ve müziği bana ait. Bu albüme çok güzel katkılar oldu. Sertap Erener’in okuduğu ‘İstanbul’u bu albümde yeniden yorumladım o şarkıda bir nakaratı Bedük seslendirdi. Serkan Çağrı, bir parçada klarnet çaldı. Oya - Bora’nın çok desteğini gördüm.

-Önemli bestelerin altında imzanız var. Esin kaynağınız nedir?

İlham kaynağım sevgili eşim. 21 yıldır birlikteyiz. İlk görüşte âşık olduk. Gündelik hayatın duygusal değişimleri oluyor, ben ilhamı evde bulanlardanım. Şimdi esin kaynağım en küçük çocuğum, bana öyle aşkla bakıyor ki.

-Bu devirde albüm çıkarmak kolay değil...

Galiba ben şanslı olanlardanım. Çocukluk hayalime kavuştum. Albümümün yapımcısı, üniversiteden beri hiç ayrılmadığım can dostum. Ekibimde o yıllardan bir çok başka arkadaşım var. Ama yıllar boyunca yüzüme kapılar bir bir kapandığında alınganlık yapsaydım şimdi bu noktaya gelemezdim. O yüzden azmetmek, yılmamak gerekiyor. İlk yumrukta devrilen birisi olsaydım bugün müzik yapamazdım. Şimdi internet diye müthiş bir fırsat alanı var.

-Başarılı bir reklamcısınız aynı zamanda...

Evet kendimi adayarak yaptığım bir meslek reklamcılık. Kendimi o kadar kaybediyorum ki müziği bile unuttuğum zaman oluyor. Müzik ruhuma reklâm mantığıma hitap ediyor.